kiss-logo
Now playingNOT IN LOVE ENRIQUE IGLESIAS feat. KELIS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H νέα ταινία του James Bond αναβάλλεται για τρίτη φορά

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλέστερου πράκτορα στην ιστορία του κινηματογράφου, προγραμματίζεται για...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους απανταχού πιστούς φίλους του πράκτορα 007 και γενικότερα για τη βιομηχανία του θεάματος.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία προβολής της νέας ταινίας James Bond αναβάλλεται για μια ακόμα φορά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πρώτη προβολή της ταινίας «No Time To Die» έχει ήδη αναβληθεί δυο φορές, και σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση είχε προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις, η πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλέστερου πράκτορα στην ιστορία του κινηματογράφου, προγραμματίζεται για τις 8 Οκτωβρίου 2021.

Η ταινία είναι η 25η στο franchise του Bond και σηματοδοτεί την τελική εμφάνιση του Daniel Craig στο ρόλο του πράκτορα μυστικών υπηρεσιών 007. Στο φιλμ συμμετέχει επίσης η Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux και ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Όσκαρ και BAFTA Α' Ανδρικού Ρόλου, Rami Malek.

Είναι αυτονόητο ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις των blockbuster ταινιών, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα σε εκατομμύρια εργαζόμενους και καθιστούν την παγκόσμια βιομηχανία της 7ης τέχνης «μη βιώσιμη».

Πρόσφατα, κορυφαίοι σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων ο Danny Boyle και ο Sir Steve McQueen, υπέγραψαν μια ανοικτή επιστολή προς την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ζητώντας οικονομική υποστήριξη για τις αλυσίδες κινηματογράφων, καθώς «ο βρετανικός κινηματογράφος βρίσκεται στην άκρη της αβύσσου».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker