kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Lady Gaga και η Jennifer Lopez στη σκηνή για την ορκωμοσία του προέδρου

H Lady Gaga και η Jennifer Lopez θα πρωταγωνιστήσουν με την παρουσία και το ταλέντο τους, στην τελετή ορκωμοσίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Lady Gaga και η Jennifer Lopez θα πρωταγωνιστήσουν με την παρουσία και το ταλέντο τους, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου και της αντιπροέδρου.

Όπως είναι γνωστό η Lady Gaga και η J.Lo στήριξαν την υποψηφιότητα των Biden και Harris για τα υψηλότερα αξιώματα της πολιτείας, σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Gaga, που είναι άλλωστε ενεργή ακτιβίστρια, έκανε τη δική της εκστρατεία για τον Joe Biden στις γενικές εκλογές, και τώρα θα έχει την τιμή να ερμηνεύσει στην τελετή τον εθνικό ύμνο.

Η Jennifer Lopez, είχε επίσης υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Biden, ενώ είχε επίσης εκφραστεί ανοικτά κατά του δυσανάλογου φόρου στις μειονότητες. Έτσι, η J. Lo θα ερμηνεύσει πιθανότατα στη σκηνή κάποιες από τις επιτυχίες της, ενώ το «παρών» στη σκηνή θα δώσει επίσης ο Jon Bon Jovi, η Demi Lovato, ο Justin Timberlake και ο Ant Clemons.

Άλλοι συμμετέχοντες στην τελετή θα είναι η βραβευμένη ποιήτρια Amanda Gorman, η Andrea Hall που θα εκπροσωπήσει την ένωση πυροσβεστών, τοπικοί αξιωματούχοι, καθώς και εκπρόσωποι της εκκλησίας.

Κεντρικός παρουσιαστής της τελετής ορκωμοσίας θα είναι ο Tom Hanks. Η ορκωμοσία θα μεταδοθεί ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS, NBC, CNN και MSNBC, από τις 8:30 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. στις 20 Ιανουαρίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker