kiss-logo
Now playingHOUDINI DUA LIPA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Jennifer Lopez ολόγυμνη στο καινούργιο της βίντεο

Η Jennifer προκάλεσε κυριολεκτικά ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Jennifer Lopez μόλις παρουσίασε το καινούργιο και πολυαναμενόμενο βίντεο που συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ «In the Morning».

Στο νέο σύντομο φιλμ, η J.Lo εμφανίζεται ολόγυμνη σε αρκετά πλάνα, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι φτερά αγγέλου, που ολοκληρώνουν το αιθέριο look της.

Η Jennifer προκάλεσε κυριολεκτικά ταραχή στον ανδρικό – και όχι μόνο – πληθυσμό, εμφανιζόμενη εντελώς γυμνή στο νέο βίντεο κλιπ της, αποκαλύπτοντας τους εξαιρετικούς κοιλιακούς, τα γυμνασμένα πόδια και φυσικά τα παγκοσμίου φήμης οπίσθια της.

Το βίντεο κλιπ ανέβηκε στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας και μουσικής Triller.

Στην ηλικία των 51 η Jennifer, μητέρα δυο παιδιών, εξακολουθεί να εξάπτει τη φαντασία των οπαδών της καθώς παίζει με το φακό, προβάλλοντας την εξαιρετικά γυμνασμένη σιλουέτα της.

Όπως αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια: «Το τραγούδι μιλάει για την απαίτηση που πρέπει να έχει ο καθένας μας για σωστή μεταχείριση μέσα σε μια σχέση. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί συμβολισμοί σε αυτό το βίντεο».

Όπως αναφέρει η J.Lo μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Είναι αδύνατο να αλλάξετε κάποιον άλλο άνθρωπο. Μπορείτε μόνο να αλλάξετε τον εαυτό σας. Αναπτύξτε τα δικά σας φτερά και απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε δεν εκτιμά πραγματικά όλα όσα προσφέρετε».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker