kiss-logo
Now playingCHEAP THRILLS SIA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Κάλεσε τον Zayn στο τηλέφωνό του και άκουσε πρώτος το νέο άλμπουμ

Ο Zayn καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να καλέσουν στον τηλεφωνικό αριθμό του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Zayn Malik παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το νέο του σινγκλ με τίτλο «Vibez».

Το νέο σινγκλ, που συνυπογράφει ο νεαρός καλλιτέχνης, είναι το δεύτερο τραγούδι από το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ του, «Nobody is Listening», που είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Το πρώην μέλος των One Direction ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με τον πιο ευρηματικό τρόπο.

Με μια ανάρτηση στο Twitter, ο Zayn καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να καλέσουν στον τηλεφωνικό αριθμό του, και να απολαύσουν στο ακουστικό τους μια προακρόαση από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. O τηλεφωνικός αριθμός είναι απλά: «+1 (323)-991-ZAYN».

Όταν καλέσεις στον τηλεφωνικό αριθμό μπορείς να ακούσεις τον Zayn, ο οποίος σε προτρέπει να πατήσεις ένα οποιοδήποτε πλήκτρο ώστε να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ που περιλαμβάνει 11 νέες συνθέσεις.

Στο μεταξύ, το βίντεο κλιπ του «Vibez», που αναρτήθηκε πρόσφατα στο YouTube, έχει γίνει ήδη viral.

Το βίντεο, που είναι σε σκηνοθεσία του Ben Mor και σε παραγωγή του London Alley, απεικονίζει τον Zayn σε ένα one-man style show. Το κλιπ εναλλάσσεται σε διαφορετικά θεατρικά sets με τον καλλιτέχνη να ταξιδεύει σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Στο τέλος ο Zayn καταλήγει να παρακολουθεί το show από την οπτική γωνία των θεατών. Το «Vibez» είναι η νεότερη προσθήκη στην εκπληκτική συλλογή βίντεο του τραγουδιστή που μετράει περισσότερα από 3.6 εκατομμύρια views στην πλατφόρμα του YouTube.

Πρόκειται για το follow-up του «Better», που έγραψε ο Zayn όταν γέννησε η σύντροφός του, Gigi Hadid την κόρη τους τον περασμένο Σεπτέμβρη.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker