kiss-logo
Now playingCLOCKS COLDPLAY
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O Chris Hemsworth είναι παγκόσμιο μοντέλο για το 2021

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Chris Hemsworth είναι ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο έτος, εκτός από ειδήσεις φέρνει και ευχάριστες εκπλήξεις. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Chris Hemsworth είναι ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Hugo Boss για το 2021 και σίγουρα ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει αυτή η συναρπαστική συνεργασία.

Ο οίκος μόδας μόλις ανακοίνωσε ότι ο 37χρονος Αυστραλός ηθοποιός και αστέρας του Χόλιγουντ θα είναι το το επίσημο πρόσωπο του οίκου.

«Είμαι τεράστιος θαυμαστής της εταιρίας εδώ και πολύ καιρό, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα εκπροσωπώ τη νέα συλλογή ως παγκόσμιος πρεσβευτής» δήλωσε διάσημος ηθοποιός που καθιερώθηκε μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μια σειρά από ταινίες όπως Thor, The Avengers, Blackhat και άλλες.

«Η συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια ήταν απολύτως εξαιρετική. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι πιο στενά με την ίδια ομάδα».

O Chris Hemsworth συνεργάζεται με τον οίκο μόδας από το 2017 και έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες.

Ο Yves Müller, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του οίκου μόδας δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που στο πρόσωπο του Chris καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν παγκοσμίου φήμης αστέρα που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ μας».

«Αποτελεί τέλειο παράδειγμα του σύγχρονου ανθρώπου του σήμερα. Εκπέμπει αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα αλλά ταυτόχρονα είναι και προσιτός. Η παγκόσμια φήμη του θα αυξήσει περαιτέρω την επιθυμία των φίλων μας για επιτυχία και αποφασιστικότητα».

Εκτός από τον Hemsworth πάντως, άλλοι αστέρες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον οίκο μόδας, είναι ο Gerard Butler, ο Jared Leto και ο Liam Payne.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker