kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde εντοπίστηκαν να περπατούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου στη Σάντα Μπάρμπαρα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde εντοπίστηκαν να περπατούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου στη Σάντα Μπάρμπαρα, πυροδοτώντας φήμες ότι πρόκειται για το νέο hot ζευγάρι στη showbiz.

Οι δυο τους παραβρέθηκαν στη γαμήλια τελετή του Jeff Azoff, μάνατζερ του Styles, επιλέγοντας μάλιστα να ταιριάξουν τα ρούχα τους, μάρκας Gucci, αλλά και τις μάσκες προσώπου τους, που επέλεξαν από τη σειρά αξεσουάρ της εταιρίας The Vampire’s Wife H&M.

Ύστερα από αυτό, το διαδίκτυο πραγματικά «έπεσε» με την αποκάλυψη ότι ο Styles είναι ζευγάρι με την όμορφη ηθοποιό.

Λίγο αργότερα όμως, η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα της ταινίας «Booksmart», που παρεμπιπτόντως κυκλοφόρησε το 2019, φωτογραφήθηκε σε στιγμιότυπα που παραπέμπουν σε επανένωση με τον πρώην σύντροφό της, Jason Sudeikis. Σύμφωνα με άλλες πήγες βέβαια, η σχέση της Olivia με τον Jason παραμένει απλά φιλική. Η Wilde και ο Sudeikis ήταν ζευγάρι για 9 χρόνια και είναι γονείς δυο παιδιών.

Η Olivia Wilde είναι ηλικίας 36 ετών, ο Harry Styles είναι 26. O νεαρός Styles φαίνεται πάντως πως απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα με την καλύτερη παρέα.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker