kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Επιστρέφουν οι Evanescence ύστερα από απουσία δέκα ετών

Επιστρέφουν στη δισκογραφία με ένα νέο στούντιο άλμπουμ οι Evanescence...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Επιστρέφουν στη δισκογραφία με ένα νέο στούντιο άλμπουμ οι Evanescence, ύστερα από απουσία δέκα ετών.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την τελευταία φορά που το συγκρότημα της Amy Lee και της παρέας της κυκλοφόρησε πρωτότυπο υλικό. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Amy μέσω των social media, το νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021, με τίτλο «The Bitter Truth», ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Η «Πικρή Αλήθεια» έρχεται να καλύψει μουσικά το κενό από την τελευταία στούντιο ηχογράφηση του συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο το όνομά τους.

Ένα νέο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ κυκλοφόρησε ήδη, με τίτλο «Yeah Right». Πρόκειται για μια hard rock σύνθεση, με industrial αναφορές στο ύφος που έχει καθιερώσει το συγκρότημα στη μακρόχρονη πορεία του στη δισκογραφία.

Τα σινγκλ «Wasted On You», «The Game Is Over» και «Use My Voice» έχουν επίσης ξεχωρίσει μέσα από το «The Bitter Truth».

Τον περασμένο Ιούνιο, οι Evanescence έδωσαν για μια ακόμα φορά το προσωπικό τους στίγμα, επιλέγοντας να διασκευάσουν τη γνωστή επιτυχία «Cruel Summer» των Bananarama.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η frontwoman του συγκροτήματος στο περιοδικό Rolling Stone αναφέρθηκε στις συνθήκες ηχογράφησης του «The Bitter Truth» εν μέσω πανδημίας.

«Υποχρεώθηκα να συγκεντρωθώ και να εστιάσω στο θέμα του άλμπουμ. Ακόμα και στη διάρκεια των ημερών που ήταν πραγματικά δύσκολο αυτό, ήταν απαραίτητο να βρω τη δύναμη ώστε να συνεχίσω με την ηχογράφηση του άλμπουμ».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker