kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Billie Eilish ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της

«Το καλύτερο θα ήταν να επιστρέψουμε τα χρήματα από την αγορά εισιτηρίων σε όλους»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Billie Eilish αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

«Το καλύτερο θα ήταν να επιστρέψουμε τα χρήματα από την αγορά εισιτηρίων σε όλους όσους έχουν προμηθευτεί ένα εισιτήριο, το συντομότερο δυνατόν».

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της Billie Eilish, η ακύρωση της περιοδείας ήταν επιβεβλημένη καθώς δεν υπήρχε καμία εναλλακτική επιλογή. Η Eilish απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Μακάρι να μπορούσα να σας δω όλους στην περιοδεία μου φέτος. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ οι ζωντανές εμφανίσεις, περισσότερο από όσο φαντάζεστε».

Η διάσημη ερμηνεύτρια συμπλήρωσε επίσης: «Έχουμε δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερα σενάρια για την πραγματοποίηση της περιοδείας, αλλά κανένα δεν ήταν εφικτό. Αν και γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς θα θέλατε να κρατήσετε τα εισιτήριά σας και τα vip pass, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους είναι να επιστρέψουμε αυτά τα χρήματα σε όλους σας, το συντομότερο δυνατόν».

Η Eilish έχει ήδη δώσει εντολή στις εταιρίες που είναι υπεύθυνες για την προπώληση των εισιτηρίων, να παρακολουθούν τα αιτήματα των αγοραστών σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων και να κρατούν τους αγοραστές ενήμερους για την πώληση νέων εισιτηρίων αναφορικά με την επόμενη περιοδεία της.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker