kiss-logo
Now playingROLLING IN THE DEEP ADELE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Στην τελική ευθεία τα μαγικά Χριστούγεννα της Mariah Carey

Ένα τηλεοπτικό show εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης προετοιμάζει η Mariah Carey...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα τηλεοπτικό show εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης προετοιμάζει η Mariah Carey, σε μια προσπάθεια να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές και τους χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η ειδική εκπομπή, με άξονα το έργο και τα τραγούδια της Mariah Carey θα φιλοξενήσει στο στούντιο εξίσου δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Ariana Grande, η Tiffany Haddish και ο Snoop Dogg.

Το show έχει τίτλο «Mariah Carey’s Magical Christmas Special», και πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά στις 4 Δεκεμβρίου από την Apple TV Plus.

Η κεντρική ιδέα για το σενάριο της επετειακής εκπομπής, είναι ότι ο Άγιος Βασίλης επιστρατεύεται την τελευταία στιγμή για να σώσει τα Χριστούγεννα. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις σε συνδυασμό με κινούμενα σχέδια.

Άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες που θα δώσουν το «παρών» είναι οι Jennifer Hudson, Jermaine Dupri, Billy Eichner, Misty Copeland και Mykal-Michelle Harris, ενώ στην εκπομπή θα εμφανιστούν και τα δίδυμα παιδιά της Carey, Moroccan και Monroe.

Εκτός από το τηλεοπτικό show, η Carey εργάζεται για την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ που θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο βίντεο, με τίτλο «Oh Santa!» και θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα με το τηλεοπτικό εορταστικό πρόγραμμα. Το soundtrack της επετειακής εκπομπής θα κυκλοφορήσει επίσης στις 4 Δεκεμβρίου από την Apple Music, ενώ θα διατίθεται και από άλλες πλατφόρμες από τις 11 Δεκεμβρίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker