kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα κέντρο διάσωσης μικρών ζώων ιδρύει η Ariana Grande

Η Ariana Grande ετοιμάζεται να εγκαινιάσει σύντομα το δικό της κέντρο διάσωσης κατοικίδιων ζώων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ariana Grande ετοιμάζεται να εγκαινιάσει σύντομα το δικό της κέντρο διάσωσης κατοικίδιων ζώων. Την πρωτοβουλία της ανακοίνωσε η ίδια, με ανάρτησή της στα social media.

Η Ariana Grande είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα, και μάλιστα σε όσα δεν απολαμβάνουν το προνόμιο να ζουν με ανθρώπους που τα αγαπούν και τα φροντίζουν.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει στο παρελθόν άλλωστε δηλώσει πως αγαπάει τα ζώα περισσότερο από τους περισσότερους ανθρώπους γνωρίζει, και τώρα φαίνεται πως μεταφέρει το πάθος της για τους τετράποδους φίλους σε ένα νέο επίπεδο, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα κέντρο διάσωσης ζώων.

Η Ariana, που όπως έχει εκμυστηρευτεί στο παρελθόν έχει δώσει στέγη σε 10 σκυλιά, ανακοίνωσε σήμερα την ίδρυση του καταφυγίου «Orange Twins Rescue» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι, υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι. Το σάιτ του Orange Twins Rescue θα είναι έτοιμο σύντομα. Ακολουθείστε μας στο Instagram για περισσότερα νέα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υπό ίδρυση εταιρία θα έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες και θα διαθέτει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς. Το προφίλ της εταιρίας στο Instagram φαίνεται να λειτουργεί από τα τέλη του περασμένου έτους, φιλοξενώντας προτάσεις και παρέχοντας κίνητρα σε ιδιώτες και καταφύγια για την υιοθεσία γατών και σκύλων που έχουν ανάγκη φιλοξενίας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker