kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Mariah Carey επιστρέφει στο Top 40 ακολουθώντας την παράδοση

Η Mariah Carey είναι η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα των Χριστουγέννων»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Mariah Carey είναι η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα των Χριστουγέννων». Η επιτυχία της «All I Want For Christmas Is You» εξακολουθεί να αποτελεί τον απόλυτο εορταστικό ύμνο και να περιλαμβάνεται σε κάθε playlist κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Με πωλήσεις 5,5 εκατομμυρίων αντιτύπων, το άλμπουμ της «Merry Christmas», που κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου 1994 εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο του πιο επιτυχημένου εορταστικού άλμπουμ όλων των εποχών. Ήταν φυσικά το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της Mariah Carey.

Το σινγκλ «All I Want For Christmas Is You», με παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 16 εκατομμυρίων αντιτύπων παραμένει η μεγαλύτερη διεθνής επιτυχία της Carey και το 11ο best selling single όλων των εποχών. Μέχρι το 2017, το τραγούδι σύμφωνα με τις αναφορές έχει αποφέρει στη δημιουργό του περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια από πνευματικά δικαιώματα.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το άλμπουμ της Carey ξεκίνησε ήδη την ανοδική πορεία του στους καταλόγους επιτυχιών, όπως ακριβώς και στις πλατφόρμες των ψηφιακών αγορών, τηρώντας θα μπορούσε κανείς την παράδοση που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το 2020 μπορεί να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο έτος για την Αμερικανή ερμηνεύτρια, αφού το «All I Want For Christmas Is You» βρίσκεται ήδη στο Νο. 26 του US iTunes chart. Στη διάρκεια του περασμένου έτους, το θεματικό σινγκλ κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί φυσικά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker