kiss-logo
Now playingHIDE YOU KOSHEEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Billie Eilish προτρέπει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν

Η νεαρή τραγουδίστρια προτρέπει για μια ακόμα φορά τους Αμερικανούς να κάνουν χρήση του δικαιώματος της ψήφου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Billie Eilish έχει δηλώσει αρκετές φορές την πεποίθησή της ότι η πολιτική κατάσταση στην πατρίδα της χρειάζεται αλλαγή πορείας. Η νεαρή τραγουδίστρια προτρέπει για μια ακόμα φορά τους Αμερικανούς να κάνουν χρήση του δικαιώματος της ψήφου, και να μην αμελήσουν το πολύ σημαντικό τους καθήκον.

Είναι γεγονός ότι αρκετοί πολίτες έχουν ήδη κάνει χρήση του εκλογικού δικαιώματος μέσω της επιστολικής ψήφου, ωστόσο πολλοί ακόμα δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι είναι αναποφάσιστοι ή σκοπεύουν να απέχουν από τη διαδικασία.

«Να θυμάστε ότι έχετε τη δύναμη, αλλά μόνο αν τη χρησιμοποιήσετε» αναφέρει η Eilish απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Eilish επιλέγει αυτή τη φορά να απευθυνθεί ειδικότερα στους κατοίκους του Τέξας, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού κόμματος.

«Οι προεδρικές εκλογές είναι εδώ, όπως και ο αγώνας για τη διεκδίκηση της Γερουσίας των ΗΠΑ, με την MJ Hegar στην κορυφή της κούρσας. Αν βοηθήσουμε όλοι να ακουστεί η φωνή της, μπορούμε να κερδίσουμε» αναφέρει η διάσημη ερμηνεύτρια, επιβεβαιώνοντας την υποστήριξή της προς το Δημοκρατικό Κόμμα σε αυτές τις εκλογές.

Όπως αναφέρει η Billie Eilish χαρακτηριστικά: «Αυτό που θα συμβεί στο Τέξας, μπορεί να είναι καταλυτικό για το μέλλον της χώρας. Βασιζόμαστε σ' εσάς. Να θυμάστε ότι έχετε τη δύναμη, αλλά μόνο αν τη χρησιμοποιήσετε».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker