kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το νέο άλμπουμ της Ariana Grande είναι γεγονός

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τους απανταχού «Arianators»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τους απανταχού «Arianators». Οι φίλοι και οι οπαδοί της Ariana Grande χρειάστηκε να περιμένουν περίπου ενάμιση χρόνο για να απολαύσουν την κυκλοφορία του νέου υλικού. Η μεγάλη αναμονή όμως λαμβάνει τέλος, καθώς το νέο άλμπουμ της Ariana Grande είναι γεγονός.

Το άλμπουμ έχει τίτλο «Positions». Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της νεαρής superstar. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 13 νέες συνθέσεις και σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ που ηχογράφησε η Grande ύστερα από την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου «Thank U, Next», με εξαίρεση το live album που κυκλοφόρησε για την περιοδεία της καθώς και δυο σινγκλ που κυκλοφόρησαν με τη συνεργασία του Justin Bieber και της Lady Gaga αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει η ίδια μέσω των social media: «Αυτό είναι το αγαπημένο μου project. Πραγματικά ανυπομονώ να το κάνετε δικό σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τον ενθουσιασμό σας, σημαίνουν τα πάντα για εμένα».

Η Grande εξέπληξε ευχάριστα τους οπαδούς της με την κυκλοφορία του νέου, ομώνυμου με τον τίτλο του άλμπουμ σινγκλ, που φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις αφού το βίντεο κλιπ του έχει ξεπεράσει τις 45 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker