kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Madonna, η Rihanna και η Taylor Swift στη λίστα των πλουσιότερων γυναικών

Περιλαμβάνονται στη λίστα των οικονομικά ισχυρότερων γυναικών από το χώρο της μουσικής, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Forbes...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Madonna, η Rihanna και η Taylor Swift περιλαμβάνονται στη λίστα των οικονομικά ισχυρότερων γυναικών από το χώρο της μουσικής και του θεάματος, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Forbes.

Όπως αποτυπώνεται στην ετήσια λίστα του αμερικανικού περιοδικού επιχειρηματικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, η Rihanna εμφανίζεται στην 33η θέση, κατακτώντας για πρώτη φορά μια θέση στην περίφημη λίστα με το σύνολο των εσόδων της να υπολογίζονται στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η σειρά καλλυντικών Fenty Beauty εμφάνισε κέρδη άνω των 600 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019, ενώ η σειρά εσωρούχων Savage x Fenty παρουσίασε έσοδα 50 εκατομμυρίων μόνο από επενδυτές. Επιπλέον, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Clara Lionel συγκέντρωσε 22,5 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση των θυμάτων του κορονοϊού Covid-19.

H Madonna εμφανίζεται στη θέση Νο. 40 της λίστας, με συνολικά έσοδα της τάξης των 550 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Taylor Swift καταλαμβάνει την 62η θέση με έσοδα που ξεπερνούν τα 365 εκατομμύρια.

Άλλες γυναίκες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της showbiz που εμφανίζονται στη λίστα του Forbes είναι η Celine Dion (με έσοδα της τάξης των 455 εκατομμυρίων δολαρίων), η Beyoncé (με 420 εκατομμύρια), η Barbra Streisand (με 400 εκατομμύρια), η Jennifer Lopez (με 150 εκατομμύρια) και η Lady Gaga (με επίσης 150 εκατομμύρια δολάρια).

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker