kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Μadonna στηρίζει την υποψηφιότητα του Joe Biden

H Madonna ανακοινώνει ότι συντάσσεται με τον Joe Biden, τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Madonna ανακοινώνει ότι συντάσσεται με τον Joe Biden, τον πρώην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του 2020.

Η «βασίλισσα της ποπ» δήλωσε μάλιστα ότι έχει ήδη ψηφίσει υπέρ του εκπροσώπου των Δημοκρατικών και άρα κατά της επανεκλογής του προέδρου Trump.

Οι Αμερικανικές προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 3 Νοεμβρίου, εντούτοις, σύμφωνα με το εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού μπορούν να ψηφίζουν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Η Madonna ανακοινώνει επίσης ότι τάσσεται στο πλευρό της Kamala Harris, της υποψήφιας για τη θέση του αντιπρόεδρου στις εκλογές του 2020.

Η διάσημη τραγουδίστρια γνωστοποίησε την επιλογή της μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ακολουθήσουν.

«Βγείτε έξω και πράξτε υπεύθυνα. Αυτές είναι τρεις εικόνες ενός κοριτσιού που μόλις ψήφισε».

Αυτό είναι το μήνυμα της Madonna προς όλους τους φίλους και οπαδούς της. «Kamala For President» έγραψε στο Instagram, ασκώντας παράλληλα κριτική για τη στάση του Mike Pence, του εκλεκτού του Donald Trump που αναμετρήθηκε πρόσφατα με την Harris σε τηλεοπτικό debate.

«Αυτό είναι ένα ακόμα παράδειγμα σεξισμού και ρατσισμού στην Αμερική. Αν η Kamala ήταν άνδρας, κανένας δε θα σχολίαζε τις εκφράσεις του προσώπου της. Ξυπνήστε και δείτε τα σημάδια. Είναι έξυπνη, συμπονετική και υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη και τα ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker