kiss-logo
Now playingBECAUSE THE NIGHT 10,000 MANIACS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η Billie Eilish διοργανώνει μια μεγάλη διαδικτυακή συναυλία

Ένα παγκόσμιο livestream concert με τίτλο «Where Do We Go?» περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια της Billie Eilish...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα παγκόσμιο livestream concert με τίτλο «Where Do We Go?» περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια της Billie Eilish, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της βραβευμένης ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού.

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν η επιδημία του κορονοϊού Covid-19 άρχισε να εξαπλώνεται, η Billie Eilish βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ακυρώσει μια σειρά προγραμματισμένων εμφανίσεων, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική, όπως συνέβη και σε πολλούς άλλους καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, η Eilish ανακοίνωσε την επόμενη συναυλία της, που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες στις 24 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον επίσημο ιστότοπό της και τη διαδραστική πλατφόρμα Maestro. 

Η Billie Eilish δηλώνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Μου έλειψαν τόσο πολύ οι συναυλίες. Ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή ξανά στις 24 Οκτωβρίου, προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας τώρα!».

Παράλληλα με την αγορά του εισιτηρίου, εκτός από το προνόμιο της πρόσβασης στο λάιβ, οι φίλοι της νεαρής ερμηνεύτριας θα μπορούν να αποκτήσουν τα επίσημα προϊόντα με το λογότυπο της Eilish σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Όπως ανακοινώνει η Billie Eilish πάντως, ένα ποσοστό από τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Crew Nation, που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στη διοργάνωση συναυλιών και αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα ύστερα από τις απανωτές ακυρώσεις του 2020.

Στο μεταξύ, αναφερόμενη στις επερχόμενες Αμερικανικές εκλογές, η Eilish μίλησε ανοικτά για το ζήτημα, συντασσόμενη χωρίς δισταγμό με την επιλογή των Δημοκρατικών και στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Joe Biden.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker