kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Δυο νέες κυκλοφορίες της Amy Winehouse σύντομα στα δισκοπωλεία

Δυο νέα συλλεκτικά Βoxset στη μνήμη της Amy Winehouse πρόκειται να κυκλοφορήσουν στους επόμενους μήνες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυο νέα συλλεκτικά Βoxset στη μνήμη της Amy Winehouse πρόκειται να κυκλοφορήσουν στους επόμενους μήνες, με το πρώτο από τα δυο να είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 20 Νοεμβρίου.

Το νέο Boxset θα περιλαμβάνει 12 βινύλια με εκδόσεις τραγουδιών από τα δυο πρώτα στούντιο άλμπουμ της πρόωρα χαμένης ερμηνεύτριας σε μορφή 7 ιντσών, εκτός από ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα σινγκλ.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου που συνοδεύει την πολυτελή έκδοση, θα περιλαμβάνεται επίσης ένα booklet με στίχους και φωτογραφικό υλικό 20 σελίδων, καθώς και μια σειρά από συλλεκτικές κάρτες.

H έκδοση «12×7: The Singles Collection» συνοδεύεται όμως από ένα ακόμα συλλεκτικό Boxset που θα περιλαμβάνει ένα πενταπλό CD με τίτλο «The Collection». Το δεύτερο Boxset πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει τρία στούντιο άλμπουμ της Winehouse μαζί με άλλα δυο άλμπουμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Τα δυο ακυκλοφόρητα άλμπουμ περιλαμβάνουν μια βιντεοσκοπημένη συναυλία του 2007 από το live στο Shepherd’s Bush Empire του Λονδίνου, καθώς και μια συλλογή από σπάνια remixes σε γνωστά τραγούδια της Amy, που έχουν επιμεληθεί σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Mylo και ο Jay-Z μεταξύ άλλων.

Τα δυο Boxset («12×7: The Singles Collection» και «The Collection») είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker