kiss-logo
Now playingTHE LIGHT IN OUR SOUL HELENA PAPARIZOU
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Mariah Carey γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία με μια συλλεκτική έκδοση

H Μariah συμπλήρωσε 30 χρόνια στη δισκογραφία και αποφάσισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μariah Carey συμπλήρωσε 30 χρόνια στη δισκογραφία και αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο από την πρώτη της ηχογράφηση με την κυκλοφορία μιας νέας, διπλής συλλογής με τίτλο «The Rarities».

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και συγγραφέας απολαμβάνει τη συμπλήρωση των 30 ετών παρουσίας στην παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής, που μεταξύ άλλων αποτυπώνεται στη συγκεκριμένη συλλογή με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, όπως έχουν επιλεχθεί από την ίδια. 

Η νέα κυκλοφορία συνοδεύεται επίσης από την έκδοση ενός δίσκου βινυλίου 12’’, του άλμπουμ «Mariah Carey» που κυκλοφόρησε το 1990.  

Η συλλογή «The Rarities» περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις της Mariah Carey από το 1990 μέχρι το 2020, ενώ το δεύτερο CD περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό από την εμφάνισή της στο Tokyo Dome, που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία το 1996 στη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας Daydream.

Το πρώτο από τα τραγούδια που περιλαμβάνεται στο διπλό άλμπουμ, με τίτλο «Save The Day» αποτελεί μια νέα ολοκληρωμένη ηχογράφηση παλαιότερης σύνθεσης που δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ και ξεχωρίζει για τη χρήση sample από την παγκόσμια επιτυχία «Killing Me Softly with His Song». 

Επιπλέον, το «Live at the Tokyo Dome» είναι διαθέσιμο για προβολή στο κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube, μόνο για επτά ημέρες συνολικά.

Στις 29 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε και η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της Carey με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey». Το βιβλίο αποτυπώνει την προσωπική διαδρομή της σπουδαίας ερμηνεύτριας προς την επιτυχία. 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker