kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η μεγαλύτερη επιτυχία του 2020 ανήκει στον Weeknd

Το «Blinding Lights» καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον κατάλογο των δημοφιλέστερων σινγκλ για το 2020...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Blinding Lights» του Weeknd φαίνεται πως καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον κατάλογο των επιτυχιών που διεκδικούν μια από τις πρώτες θέσεις στον κατάλογο των δημοφιλέστερων σινγκλ για το 2020.

Καθώς πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του έτους το Official Charts αποκαλύπτει τη λίστα με τα δημοφιλέστερα τραγούδια όπως έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στο επίσημο chart επιτυχιών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο Lewis Capaldi είναι ο κάτοχος του καλύτερου νέου άλμπουμ της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ο Weeknd με το τραγούδι του «Blinding Lights» διεκδικεί την πρώτη θέση στο Top 10 των επιτυχιών του 2020.

Το άλμπουμ του Capaldi έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις πωλήσεις του ενός εκατομμυρίου στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας παράλληλα συμπληρώσει 10 εβδομάδες στην κορυφή του chart.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ ωστόσο αναμένεται να μεταβληθούν μέχρι το τέλος του έτους, καθώς σε ένα μεγάλο βαθμό διαμορφώνονται από την αγορά των Χριστουγέννων, όταν ο Capaldi και ο Weeknd θα πρέπει να ανταγωνιστούν κυκλοφορίες άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι Little Mix, ο Sam Smith, ο Bruce Springsteen, οι BTS και η Kylie Minogue.

Στο μεταξύ, το δεύτερο κατά σειρά δημοφιλίας άλμπουμ της χρονιάς ανήκει στον Harry Styles, ενώ η Dua Lipa ακολουθεί στην τέταρτη θέση. Η Lady Gaga με το άλμπουμ της «Chromatica» καταλαμβάνει τη 14η θέση ενώ η Taylor Swift με το άλμπουμ της «Folklore» έρχεται 16η στη λίστα με τα δημοφιλέστερα άλμπουμ της χρονιάς.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker