kiss-logo
Now playingALORS ON DANSE STROMAE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Στείλε το δικό σου remix στο νέο σινγκλ των David Guetta και Sia

Οι νέες ψηφιακές εφαρμογές στην υπηρεσία των παραγωγών μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Γάλλος παραγωγός David Guetta συνεργάζεται ακόμα μια φορά με την Αυστραλή τραγουδοποιό Sia για την ηχογράφηση ενός νέου σινγκλ, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό, ο Guetta και η Sia έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για την ηχογράφηση του No.1 hit «Titanium», καθώς και άλλων τραγουδιών όπως τα «She Wolf», «Flames» και «Bang My Head» μεταξύ άλλων.

Ο τίτλος του νέου σινγκλ είναι «Let’s Love». Για την προώθησή του, το Facebook και η Warner Music συνεργάζονται με την εφαρμογή AR Effect του Google Play.

Η εφαρμογή AR (Augmented Reality) Εffect, επιτρέπει στον χρήστη να διασκεδάσει μετατρέποντας τους χαρακτήρες των φωτογραφιών ή των βίντεο σε ψηφιακή μορφή.

Χάρη στην εφαρμογή, ένα απόσπασμα 20 δευτερολέπτων του νέου σινγκλ θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Σεπτεμβρίου στο Facebook και το Instagram, όπου οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επέμβουν μετατρέποντας το τραγούδι και φτιάχνοντας το δικό τους «remix», απολαμβάνοντας μια μουσική εμπειρία που τους μεταμορφώνει προσωρινά σε παραγωγούς. Με την εφαρμογή να κυκλοφορεί πριν από το ντεμπούτο του σινγκλ, οι φίλοι του Guetta και της Sia μπορούν να προβλέψουν την τελική εκδοχή πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 11 Σεπτεμβρίου.

Οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τα επίπεδα ήχου την κατάλληλη στιγμή, ώστε να παίξουν το τραγούδι στην τελική μορφή του. Στο τέλος της επεξεργασίας, οι οπαδοί ενθαρρύνονται να μοιραστούν με τον Guetta στα κοινωνικά δίκτυα το «remix» που έφτιαξαν, κάνοντας χρήση του ειδικού hashtag (Musicchallenge), ώστε ο διάσημος παραγωγός να αναδημοσιεύσει τις καλύτερες εκδοχές.

Με αυτό τον τρόπο ο David Guetta και η Sia, εμπνέουν τους φίλους της σύγχρονης μουσικής σε όλο τον κόσμο για περαιτέρω πειραματισμό και δημιουργική έκφραση, μέσα από την πλατφόρμα του Google Play.

Ο David Guetta μάλιστα καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να ανταποκριθούν στην πρόκληση στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές μαζί; Με το Let's Love δείξτε μας πώς μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά. Ήρθε η ώρα να λάμψουμε».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker