kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Dua Lipa επιστρέφει με ένα απόλυτα χορευτικό άλμπουμ

Πρόκειται για ένα χορευτικό άλμπουμ, για την ηχογράφηση του οποίου η Lipa συνεργάστηκε με κορυφαίους της μουσικής βιομηχανίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του άλμπουμ της «Future Nostalgia», η Dua Lipa επέστρεψε στη δισκογραφία με μια ειδική, remix έκδοση για να ταράξει ακόμα περισσότερο τα μουσικά πράγματα.

Πρόκειται για ένα χορευτικό άλμπουμ, για την ηχογράφηση του οποίου η Lipa συνεργάστηκε με κορυφαίους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Madonna, η Missy Elliott, οι Blackpink, η Yaeji, ο Moodymann, η Jayda G, η Gwen Stefani και ο Mark Ronson μεταξύ άλλων. Συνολικά 15 ταλαντούχοι παραγωγοί συμμετέχουν στο rework club edition που περιλαμβάνει 50 λεπτά εκρηκτικής μουσικής.

Η Lipa είχε προαναγγείλει το επόμενο βήμα της, αναφέροντας: «Έχω αφήσει στην άκρη μερικά τραγούδια που έχω γράψει και έχω κρατήσει για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, για μια ειδική έκδοση πολυτελείας που μπορεί να ακολουθήσει».

Το άλμπουμ «Club Future Nostalgia» κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου 2020 από τη δισκογραφική Warner Records. Η νέα εκδοχή περιλαμβάνει βέβαια και τα δυο ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα «Love is Religion» και «That Kind of Woman», καθώς και ένα remix στο «Kiss and Make Up» που περιλαμβανόταν στο ομώνυμο άλμπουμ της Dua Lipa του 2017.

To πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ, με τίτλο «Levitating» κυκλοφόρησε στις 13 Αυγούστου 2020. Για την ηχογράφησή του, η νεαρή ντίβα της ποπ συνεργάστηκε με την DJ και παραγωγό The Blessed Madonna, την πολύ σπουδαία Madonna και την επίσης κορυφαία ερμηνεύτρια Missy Elliott.

Ακριβώς όπως και το προηγούμενο στούντιο άλμπουμ της Dua, το «Club Future Nostalgia» έλαβε επίσης ευρεία αναγνώριση από τους απανταχού κριτικούς και τους δημοσιογράφους του μουσικού τύπου.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker