kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Ed Sheeran έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tο ζευγάρι καλωσορίζει τη νεογέννητη Lyra Antarctica Seaborn Sheeran...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran και η σύζυγός του Cherry Seaborn πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο βραβευμένος τραγουδοποιός με ανάρτηση στο Instagram. Στην ανάρτησή του, το ζευγάρι καλωσορίζει τη νεογέννητη Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, μαζί με μια αφαιρετική φωτογραφία που εστιάζει σε δυο παιδικά καλτσάκια και μια πολύχρωμη κουβέρτα.

«Γεια χαρά! Ένα σύντομο μήνυμα από εμένα, καθώς έχω προσωπικά νέα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Την προηγούμενη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας εκπληκτικής ομάδας ειδικών, η Cherry έφερε στον κόσμο την πανέμορφη και υγιέστατη κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran» αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτηση του ευτυχισμένου πατέρα.

«Είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιέστατοι και πετάμε όλοι στα σύννεφα. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις ώρες. Στέλνω την αγάπη μου, θα επικοινωνήσω ξανά μαζί σας στον κατάλληλο χρόνο».

Η είδηση χαροποίησε κάθε οπαδό του Ed Sheeran και της μουσικής του, πολλοί από τους οποίους δηλώνουν στα social media έκπληκτοι καθώς το διάσημο ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ed και η Cherry είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Ιανουάριο του 2018, ενώ είναι γνωστό ότι η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, από τα σχολικά χρόνια.

Οι δυο νέοι είχαν επίσης καταφέρει να κρατήσουν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους, που πραγματοποιήθηκε μερικούς μήνες αργότερα στην οικία του Sheeran, στο Framlingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker