kiss-logo
Now playingMOVES LIKE JAGGER MAROON 5 feat. CHRISTINA AGUILERA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O Ed Sheeran μιλά ανοικτά για το πρόβλημα εθισμού που αντιμετωπίζει

O Ed Sheeran τοποθετήθηκε δημόσια και ειλικρινά για το χρόνιο πρόβλημα άγχους που αντιμετωπίζει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Ed Sheeran τοποθετήθηκε δημόσια και ειλικρινά για το χρόνιο πρόβλημα άγχους που αντιμετωπίζει. Ο διάσημος τραγουδοποιός δε δίστασε επίσης να αναφερθεί στον αγώνα που δίνει ενάντια σε κάποιες μορφές εθισμού, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει άλλους ανθρώπους που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις.

Πρόσφατα, ο Sheeran έλαβε μέρος σε μια διαδικτυακή σύνοδο κορυφής για το άγχος και την ευημερία, όπου περιέγραψε τη μάχη του με τον εθισμό, είτε πρόκειται για φαγητό, η αλκοόλ και άλλες συνήθειες στην καθημερινότητά του.

«Έχω μια πολύ εθιστική προσωπικότητα. Πολύ, πολύ εθιστική προσωπικότητα» ομολόγησε. «Αυτή την περίοδο διαβάζω το βιβλίο του Elton John. Είναι τόσα πολλά τα κοινά που έχω μαζί του».

Ο Sheeran παραβρέθηκε στη διαδικτυακή διάσκεψη Hay House Chasing the Present που διερευνά τη σύγχρονη επιδημία άγχους και τους τρόπους εύρεσης ανακούφισης ή θεραπείας.

Η Hay House είναι μια εταιρία που στοχεύει στην υποστήριξη θετικών αλλαγών στον κόσμο, βοηθώντας όλους τους ανθρώπους να αναπτυχθούν στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Η εταιρία συνεργάστηκε με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Chasing the Present», το οποίο περιγράφει το ταξίδι του επιχειρηματία και του παραγωγού ταινιών James Sebastiano σε μια προσπάθεια να κατανοήσει και να ξεπεράσει το άγχος και τους εθισμούς του.

Η σύνοδος κορυφής διαρκεί μια εβδομάδα. Πολλοί προβεβλημένοι αστέρες συμμετέχουν στη συζήτηση, εκθέτοντας το πρόβλημά τους στην κάμερα. Τα βίντεο όλων των συμμετεχόντων προβάλλονται δωρεάν στην πλατφόρμα του YouTube.

Ο Ed Sheeran ομολογεί στην κάμερα : «Με κάποια προϊόντα όπως η ζάχαρη, τα γλυκά, το πρόχειρο φαγητό, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και πολλά άλλα, αισθάνεται κάνεις πως όσο περισσότερα καταναλώνει, τόσο το καλύτερο. Αλλά αυτό είναι το χειρότερο για τον οργανισμό σας. Είναι πολύ δύσκολο να μετριαστεί ο εθισμός, αλλά η μετριοπάθεια είναι το κλειδί. Είμαι καλυμμένος με τατουάζ και δεν είμαι τύπος που κάνει μισά πράγματα. Οπότε αν πιω, δεν θα είναι μόνο ένα ποτήρι κρασί. Θα προτιμούσα να έχω δύο μπουκάλια. Το να πιείτε ένα ποτήρι κρασί μάλλον δεν θα επηρεάσει την επόμενη μέρα σας. Όμως δύο μπουκάλια κρασί πιθανότατα θα σας κάνουν πολύ λυπημένους».

Ο Sheeran συνέχισε πάντως, δίνοντας τα εύσημα στη σύζυγό του Cherry Seaborn. «Η Cherry διατρέφεται πολύ υγιεινά και δεν πίνει πολύ αλκοόλ. Οπότε δίπλα της άρχισα να προσέχω κι' εγώ».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker