kiss-logo
Now playingALL THAT SHE WANTS ACE OF BASE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Katy Perry απέρριψε μια συνεργασία με τον David Guetta

«Δεν έχεις ανάγκη τη φωνή μου, πρέπει απλά να κρατήσεις τη Sia. Και έτσι γεννήθηκε το Titanium»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο άλμπουμ της Katy Perry έχει τίτλο «Smile» και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ήδη. Ωστόσο, λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η κυκλοφορία του μετατέθηκε για τις 28 Αυγούστου.

Στις 25 και 26 Ιουλίου, η Perry εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή πριν γίνει μητέρα, αυτή τη φορά για τις ανάγκες του Tomorrowland live-streaming festival, μαζί με την ομάδα των μουσικών που την πλαισιώνουν στις ζωντανές εμφανίσεις.

«Γεια σου Tomorrowland! Είμαι η Katy Perry και ελπίζω να μπορείς να χαμογελάσεις μαζί μου απόψε ». Με αυτή την παρότρυνση απευθύνθηκε στους θαυμαστές της που παρακολουθούσαν το event από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Ωστόσο, στο πλαίσιο μιας press conference για το Tomorrowland, η Katy Perry αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι το 2011 είχε απορρίψει την πρόταση του David Guetta για τα φωνητικά του «Titanium».

Απευθυνόμενη στον David Guetta, η Perry αναφέρθηκε στο περιστατικό σύμφωνα με το οποίο έχασε μια σημαντική ευκαιρία να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που αργότερα κυκλοφόρησε με τη φωνή της Sia και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

«Θυμάσαι πριν από 10 χρόνια περίπου, όταν μου έστειλες το Titanium για να το ερμηνεύσω; H Sia είχε κάνει ήδη μια demo ηχογράφηση, και όταν την άκουσα σκέφτηκα ότι αυτό το τραγούδι θα γίνει μεγάλη επιτυχία ακριβώς όπως είναι. Σου απάντησα ότι πρέπει να κρατήσεις τη Sia στο τραγούδι. Σου έστειλα ένα email και σου έγραψα ότι είσαι τρελός... Δεν έχεις ανάγκη τη φωνή μου, πρέπει απλά να κρατήσεις τη Sia. Και έτσι γεννήθηκε το Titanium».

Έτσι, απορρίπτοντας την πρόταση του Guetta για συνεργασία, η Katy Perry χάρισε στην Sia την ευκαιρία να ερμηνεύσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker