kiss-logo
Now playingLOVE YOURSELF JUSTIN BIEBER
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η Lady Gaga ξόδεψε 50.000 για να εντοπίσει ένα φάντασμα

H Lady είχε μάλιστα επισκεφτεί ένα μέντιουμ για να επικοινωνήσει με το πνεύμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, η Lady Gaga ξόδεψε 50.000 δολάρια για να προμηθευτεί έναν ανιχνευτή φαντασμάτων και να μπορέσει με αυτό τον τρόπο να απαλλαχθεί από τον Ryan, ένα πνεύμα που την ακολουθούσε παντού όσο και αν προσπαθούσε να του ξεφύγει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για κάποια εκκεντρική ενέργεια ή συμπεριφορά της Lady, που έκανε ευρύτερα γνωστή την παρουσία της στη μουσική βιομηχανία και κατάφερε να διακριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό χάρη στις πρωτότυπες ιδέες και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο.

Άλλωστε, όσον αφορά τις ανορθόδοξες εμφανίσεις μόδας, το φτιαγμένο από κρέας outfit της Gaga έχει μείνει στην ιστορία, καθώς είχε σοκάρει μια μεγάλη μερίδα του κοινού στην τελετή απονομής των βραβείων μουσικής του MTV το 2010. Το φόρεμα είχε μάλιστα προκαλέσει ένα ισχυρό μείγμα σύγχυσης και γοητείας μεταξύ των οπαδών και των χρηστών στα social media.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την περιπέτεια της Lady Gaga, φαίνεται πάντως ότι ο Ryan είχε «στοιχειώσει» με την παρουσία του την εκκεντρική καλλιτέχνιδα, περίπου την ίδια εποχή το 2010.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Lady ήταν τρομοκρατημένη, καθώς το φάντασμα την ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε. Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία της ως «πολύ ενοχλητική», σε σημείο που αναγκάστηκε να επισκεφτεί ένα μέντιουμ σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με το πνεύμα.

Πιστεύοντας ότι ήταν κακός οιωνός, η Gaga ξόδεψε 50 χιλιάδες δολάρια σε έναν υπερσύγχρονο μετρητή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, για να εντοπίσει τα κοντινά πνεύματα. Εκτός από αυτό, προσέλαβε ακόμη και μια ομάδα ερευνητών παραφυσικής δραστηριότητας για να επιθεωρούν κάθε συναυλιακό χώρο ή στούντιο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί, αναζητώντας το πνεύμα.

Δεν είναι γνωστό φυσικά αν πρόκειται για αστικό μύθο ή κάτι άλλο, πάντως η Lady Gaga, η οποία λέγεται ότι πιστεύει πως πρόκειται για τη μετενσάρκωση της νεκρής θείας της, ήταν αποφασισμένη να μην επιτρέψει στα κακά πνεύματα να επηρεάσουν την απόδοση ή να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker