kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Οι One Direction γιορτάζουν 10 χρόνια με τον πιο μοναδικό τρόπο

Μια μοναδική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα στους φανατικούς φίλους του για τον εορτασμό της 10ης επετείου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δέκα χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος συμπληρώνουν οι One Direction, το συγκρότημα των πέντε αγοριών που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία και αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο.

Ήταν ακριβώς πριν από δέκα χρόνια όταν ο Liam Payne, ο Harry Styles, ο Louis Tomlinson, ο Niall Horan και ο Zayn Malik συντονίστηκαν για να δημιουργηθεί ένα από τα δημοφιλέστερα boy bands όλων των εποχών.

Το συγκρότημα υπέγραψε με την δισκογραφική εταιρεία του Simon Cowell, «Syco Records», ύστερα από τη συμμετοχή των μελών στην έβδομη σειρά του βρετανικού τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού The X Factor το 2010.

Στις 23 Ιουλίου λοιπόν, οι οπαδοί των 1D ανά τον κόσμο γιορτάζουν την 10η επέτειο από την δημιουργία του συγκροτήματος.

Ειδικά για τον εορτασμό της συγκεκριμένης μέρας, θα δημιουργηθεί ένα ολοκαίνουριο 1D website, το οποίο θα περιέχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, μεταξύ των οποίων ένα βίντεο ειδικά φτιαγμένο για τους φίλους του συγκροτήματος, καθώς και διαδραστικές playlist σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί στις 23 Ιουλίου θα παρέχει μια διαφορετική εμπειρία, αφού θα αποτυπώνει την ιστορία του διάσημου boy band από την πρώτη δοκιμαστική ακρόαση και θα φιλοξενεί επίσης αρχειακό υλικό από μουσικά βίντεο, κάθε είδους artwork, παλιές τηλεοπτικές εμφανίσεις, σπάνιες συνεντεύξεις, εικόνες από backstage συναυλιών και άλλου είδους ακυκλοφόρητο και σπάνιο υλικό.

Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσω του site να δημιουργούν playlist που θα είναι εξατομικευμένες ανάλογα με το υλικό που έχουν παρακολουθήσει ή τα σημεία που έχουν επισκεφτεί στην ιστοσελίδα.

Επίσης, ένα ολοκαίνουριο επετειακό βίντεο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου, που θα θυμίσει τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος, καλύπτοντας την περίοδο από το X Factor μέχρι την κυκλοφορία του σινγκλ «History» και θα αποτυπώνει την πραγματικά μοναδική σχέση των μελών με τους απανταχού οπαδούς. Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν αναδιαμορφωμένα EP στις ψηφιακές πλατφόρμες, με σπάνιο ηχητικό υλικό, remix, ζωντανές ηχογραφήσεις και ακουστικές εκτελέσεις.

Στη διάρκεια της καριέρας τους, οι One Direction έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ μαζί με τις προσωπικές κυκλοφορίες των μελών και έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 21 δισεκατομμύρια ακροάσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ έχουν κερδίσει σχεδόν 200 βραβεία μουσικής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker