kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Harry Styles θα σας πει μοναδικές ιστορίες μέχρι να αποκοιμηθείτε

O Styles επανέρχεται προσφέροντας στους θαυμαστές του την απόλυτη εμπειρία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το να κοιμάται κανείς με τον ήχο της απαλής, βρετανικής προφοράς φωνή του Harry Styles μπορεί να ακούγεται ιδανικό για μερικούς, όμως τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όσους το επιθυμούν.

Οι εκπρόσωποι της δημοφιλούς εφαρμογής ύπνου και διαλογισμού Calm, ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται με τον τραγουδιστή για μια νέα σειρά Sleep Story με τίτλο «Dream With Harry», που είναι διαθέσιμες από σήμερα.

Ο πρώην One Directioner, δημιούργησε μια πραγματική φρενίτιδα μεταξύ των διαδικτυακών του φίλων με την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ «Fine Line», μέσα από το οποίο ξεχώρισε και το σινγκλ «Watermelon Sugar», το βίντεο του οποίου βιντεοσκοπήθηκε στη διάρκεια της περιόδου της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Τώρα, ο Styles επανέρχεται προσφέροντας στους θαυμαστές του την απόλυτη εμπειρία, αφού έχουν την επιλογή να κοιμηθούν έχοντας στα ακουστικά τους τη φωνή του.

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο 26χρονος καλλιτέχνης στηρίζει ανοικτά τα θέματα ψυχικής υγείας. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, όντας καλεσμένος στην εκπομπή του Zane Lowe στην Apple Music, ο Harry Styles παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια ήταν αρνητικός στην ιδέα της ψυχανάλυσης μέχρι που αποφάσισε τελικά να τη δοκιμάσει και από τότε δεν έχει μετανοιώσει.

Ο Styles δήλωσε επίσης, αναφορικά με τη νέα του συνεργασία, ότι «ο ύπνος και ο διαλογισμός» διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή του ρουτίνα και είναι χαρούμενος που αυτό συμβαίνει σε μια στιγμή «όταν ο κόσμος χρειάζεται όλη τη θεραπεία που μπορεί να λάβει».

«Η ψυχική ξεκούραση είναι τόσο σημαντική όσο και το αποτέλεσμα της δουλειάς που πρέπει να γίνει. Το να βρίσκω μια ισορροπία είναι το ίδιο ωφέλιμο τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μου υγεία. Έχει αλλάξει τελείως τη ζωή μου. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με την εφαρμογή Calm στη συγκεκριμένη στιγμή. Να είστε όσο πιο ευγενικοί μπορείτε με τους ανθρώπους».

Παντως ο Harry Styles δεν είναι ο πρώτος από τους δημοφιλείς καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την εφαρμογή για το project. O Matthew McConaughey, o LeBron James, η Laura Dern, η Kelly Rowland και η Lucy Liu έχουν επίσης καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στην υπόθεση της ανακούφισης ψυχικών ασθενειών, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker