kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead O'Connor.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των αρχών έχει ξεπεράσει το κρίσιμο στάδιο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ιατρική φροντίδα λαμβάνει η Sinead O'Connor, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που η ίδια ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η τραγουδίστρια πυροδότησε ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, όταν έστειλε κραυγή αγωνίας από το Facebook ισχυριζόμενη βρίσκεται υπό την επήρεια υπερβολικής δόσης χαπιών, όντας μόνη της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιρλανδία.

Για την ώρα οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της O'Connor είναι περιορισμένες, όμως φαίνεται πως χάρη στην άμεση επέμβαση των αρχών, έχει ξεπεράσει το κρίσιμο στάδιο, και είναι υπό έλεγχο.

Η ηλικίας 48 ετών τραγουδίστρια κατηγορεί ευθέως την οικογένειά της, ότι αδιαφορεί πλήρως για τη ζωή της και δηλώνει πως είναι ''αόρατη'' για αυτούς.

''Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή σε αυτό το δωμάτιο για εβδομάδες χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, είμαι τελείως μόνη μου. Η οικογένειά μου αδιαφορεί τελείως για την ύπαρξη μου''.

Να σημειώσουμε ότι, η O'Connor βρίσκεται εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού της, ενώ σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε παρουσιάσει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η μάνατζερ της κρατούσε όλα τα έσοδα από την περιοδεία της, παρουσιάζοντας στην ίδια μόνο ελλείμματα και καθόλου κέρδη.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker