kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αναβάλλεται και η ετήσια απονομή των Brit Awards λόγω πανδημίας

Ύστερα από τα Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες που άλλαξαν ημερομηνία, ήρθε η σειρά των Brit Awards...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από τα βραβεία Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες που άλλαξαν ήδη ημερομηνία διεξαγωγής, φαίνεται πως ήρθε η σειρά των Brit Awards να ακολουθήσουν, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη υγειονομικά χρονική περίοδος.

Εν μέσω της συνεχιζόμενης απειλής του κορονοϊού, οι διοργανωτές της μεγαλύτερης τελετής απονομής βραβείων στη μουσική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούν τρόπο ώστε να διεξαχθεί κανονικά το μουσικό event, με την παρουσία σημαντικών καλεσμένων, στη γεμάτη από κοινό αίθουσα του O2 Arena στο Λονδίνο.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η απονομή θα διεξαχθεί τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παραγωγής, με τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών, όπως αξίζει στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της BPI και των Brit Awards, Geoff Taylor.

Η BPI (British Phonographic Industry) που εκπροσωπεί τους καλλιτέχνες στη Μεγάλη Βρετανία, αποφάσισε ότι η Δευτέρα 11 Μαΐου 2021 είναι ασφαλέστερη επιλογή για τη διεξαγωγή του μουσικού event, καθώς η προκαθορισμένη ημερομηνία ήταν αρκετά κοντά στην πιθανή έλευση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

«Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα να αναβάλλουμε το event για μερικούς μήνες έως τον Μάιο και ήδη εργαζόμαστε για μια θεαματική διοργάνωση που θα μας θυμίσει πόσο σημαντική είναι η μουσική για όλους μας, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Στο μεταξύ, οι διοργανωτές των κορυφαίων βραβείων σύνθεσης στη Μεγάλη Βρετανία, των Ivor Novello Awards, ανακοίνωσαν επίσης ότι η τελετή απονομής δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πλέον στις 2 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε βέβαια, ότι τα βραβεία Grammy δεν έχουν ακόμη αναβληθεί και εξακολουθεί να ισχύει ο προγραμματισμός για τις 31 Ιανουαρίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker