kiss-logo
Now playingTHIS LOVE MAROON 5
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

H Miley Cyrus απολαμβάνει έξι μήνες αποχής από το αλκοόλ

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Miley αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εποχή των ολοήμερων πάρτι και της κατάχρησης αλκοόλ φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν για την Miley Cyrus, όπως αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όπως παραδέχεται η τραγουδίστρια και ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της ως ποπ είδωλο για τo Disney Channel, τον Ιούνιο συμπληρώνει έξι μήνες αποχής από το αλκοόλ, απολαμβάνοντας τη συνολική αλλαγή στον τρόπο ζωής της και βιώνοντας μια νέα πραγματικότητα που σκοπεύει να διατηρήσει.

H Miley Cyrus δηλώνει συγκεκριμένα στο περιοδικό Variety: «Αυτό που αγαπώ περισσότερο στο γεγονός της νηφαλιότητας, είναι ότι μπορώ να ξυπνάω με τις αισθήσεις μου στο 100% κάθε φορά».

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Miley αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ύστερα από μια εγχείρηση στις φωνητικές χορδές, στην οποία υποβλήθηκε λόγω εξάντλησης. Αναγκαστικά οι γιατροί της απαγόρευσαν να μιλά για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας, μια διαδικασία που είχε ως αποτέλεσμα πολλή ακινησία και ενδοσκόπηση, που οδήγησε τελικά στην απόφασή της να μείνει μακριά από το αλκοόλ.

«Ασχολήθηκα πολύ με το ιστορικό της οικογένειάς μου, που περιλάμβανε αρκετά περιστατικά εθισμού και προκλήσεις ψυχικής υγείας. Προβληματίστηκα με τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα ποιος είναι ο λόγος που είμαι όπως είμαι. Κατανοώντας το παρελθόν, καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα το παρόν και βλέπουμε το μέλλον ξεκάθαρα. Πιστεύω ότι η ψυχοθεραπεία είναι σπουδαία. Δεν θέλω να ξυπνάω και να είμαι γκρινιάρα. Θέλω απλά να αισθάνομαι έτοιμη».

Όπως ομολόγησε η Miley, στη διάρκεια των έξι μηνών που ήταν νηφάλια, σκεφτόταν πολύ τη μητέρα της. «Η μαμά μου υιοθετήθηκε και εγώ κληρονόμησα πολλά από τα συναισθήματα που βίωσε, όπως το συναίσθημα εγκατάλειψης και την ανάγκη να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι απαραίτητη. Επίσης, οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν τριών ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε στην ουσία μόνος του».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker