kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ο Robbie Williams δηλώνει ότι απεχθάνεται την υγιεινή διατροφή

«Ζω σαν άγιος όλη την εβδομάδα. Την Παρασκευή όμως κάνω ό,τι θέλω»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams έχει από καιρό αποκηρύξει τις ημέρες που ζούσε και συμπεριφέρονταν ως ροκ σταρ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχει έρθει στο παρελθόν αρκετές φορές αντιμέτωπος με τον εθισμό του στο αλκοόλ και στις άλλες ουσίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Robbie έχει αφήσει πίσω του τις ημέρες των ξέφρενων πάρτι, εντούτοις εξακολουθεί να διατηρεί πολλές από τις παλιές συνήθειες της καθημερινότητάς του.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής ομολογεί ότι είναι πρακτικά νυκτόβιος, συχνά κοιμάται στις 6 το πρωί, ξυπνά το μεσημέρι και λαμβάνει το πρώτο γεύμα της ημέρας στις 5 το απόγευμα.

«Απλά αποφεύγω να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί. Ξέρετε, πολλοί πιστεύουν ότι κάνω σωστή διατροφή, αλλά όχι. Δεν κοιμάμαι ποτέ πριν τις 5 ή τις 6 το πρωί. Σε ο,τι έχει σχέση με τον ύπνο, είμαι αυτό που αποκαλούν κουκουβάγια. Είναι απλά ο τρόπος που είμαι προγραμματισμένος. Δεν είναι ότι μου αρέσει. Αλλά είναι γεγονός ότι είμαι περισσότερο παραγωγικός από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα. Αισθάνομαι πολύ ζωντανός όταν ξυπνάω το μεσημέρι. Ύστερα απολαμβάνω το πρώτο γεύμα της ημέρας στις 5μμ και αισθάνομαι υπέροχα».

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, σε αυτή την περίεργη ρουτίνα αποδίδει ο διάσημος μουσικός τη διατήρηση του βάρους του, αν και παραδέχεται ότι πολύ συχνά παρεκτρέπεται από τη δίαιτα και την καλή διατροφή.

«Απεχθάνομαι την υγιεινή διατροφή. Αναγκαστικά, ζω σαν άγιος όλη την εβδομάδα. Την Παρασκευή όμως κάνω ό,τι θέλω. Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα τηγανητές πατάτες με κέτσαπ και μαγιονέζα. Και κατανάλωσα μεγάλες ποσότητες ζάχαρης. Όταν βάζω ζάχαρη στο σύστημά μου γίνομαι λίγο καταθλιπτικός και πιο αργός από ό,τι συνήθως, καθώς η ζάχαρη είναι απλά ένα δηλητήριο. Αποφεύγω τη ζάχαρη έξι μέρες την εβδομάδα. Όταν ξεφεύγω για μια μέρα, στο τέλος αυτό γίνεται φυσιολογικό. Τις τελευταίες τέσσερις μέρες είχα μόνο ένα γεύμα την ημέρα. Το βραδινό μόνο».

Στη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας πάντως, ο Robbie έμεινε απομονωμένος στην οικία του στο Λος Άντζελες μαζί με τη σύζυγό του Ayda και τα τέσσερα παιδιά τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker