kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Weeknd καλεί τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας να δράσουν

Ο Weeknd καλεί τους παραγοντες στη μουσική βιομηχανία να σταθούν στο πλευρό των Αφροαμερικανών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δημόσια τοποθετήθηκε ο Abel Makkonen Tesfaye, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «The Weeknd», αναφορικά με τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Καναδός τραγουδιστής και συνθέτης καλεί τώρα τους ιθύνοντες και κάθε παράγοντα στη μουσική βιομηχανία να σταθούν στο πλευρό των Αφροαμερικανών, πραγματοποιώντας μια εξίσου σημαντική οικονομική δωρεά για την υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Weeknd έχει προσφέρει μέχρι σήμερα συνολικά 500.000 δολάρια για την ενίσχυση τοπικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών καθώς οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται παγκοσμίως, απαιτώντας τον τερματισμό της αστυνομικής αυθαιρεσίας και την απονομή δικαιοσύνης ως ένα πάγιο αίτημα της κοινότητας των Αφροαμερικανών.

Μέλη της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας που συμμετέχουν στο κίνημα #BlackoutTuesday, συναντήθηκαν σήμερα με σκοπό να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας στο ζήτημα της φυλετικής ανισότητας, και ο Weeknd ενθάρρυνε από την πλευρά του τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Προς τους αξιότιμους συναδέλφους και τα στελέχη της βιομηχανίας – Κανείς δεν έχει μεγαλύτερα οφέλη από τη μαύρη μουσική περισσότερο από τις εταιρίες και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εγώ έκανα μια δωρεά, και σας προτρέπω να κάνετε δημόσια τις δικές σας ακόμα μεγαλύτερες δωρεές αυτή την εβδομάδα. Θα σήμαινε τα πάντα για την κοινότητα αν μπορούσατε να μας συνδράμετε» έγραψε ο Weeknd στο λογαριασμό του στο Twitter.

Στο μεταξύ, ο Weeknd, η Lizzo και ο John Legend υπέγραψαν μια ανοικτή επιστολή, με την οποία καλούν την πολιτεία να περικόψει τον κρατικό προϋπολογισμό για τον εξοπλισμό των σωμάτων ασφαλείας και να αυξήσει τα κονδύλια για την υγεία και την εκπαίδευση, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι: «Η αστυνόμευση και η στρατιωτικοποίηση κυριαρχούν συντριπτικά στο μεγαλύτερο μέρος των εθνικών και τοπικών προϋπολογισμών. Ζητούμε την περιστολή των κονδυλίων για την αστυνομία και την αναδρομολόγηση αυτών των δολαρίων για τη δημιουργία ενός δημόσιου εθνικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker