kiss-logo
Now playingUN' ALTRA TE EROS RAMAZZOTTI
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Το «Dance Monkey» είναι ένα από τα μεγαλύτερα hit όλων των εποχών

Το «Dance Monkey» κατάφερε πρόσφατα να καταρρίψει και το ρεκόρ του ενός δισεκατομμυρίου σε προβολές...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Dance Monkey» έχει πια καταγραφεί ως ένα από τα δημοφιλέστερα σινγκλ της Αυστραλίας όλων των εποχών, όμως πρόσφατα κατάφερε να καταρρίψει και το ρεκόρ του ενός δισεκατομμυρίου σε προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Η Toni Watson, όπως είναι το αληθινό όνομα της νεαρής Tones, κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 το ντεμπούτο της EP με τίτλο «The Kids Are Coming».

To «Dance Monkey» ξεχώρισε ως το δεύτερο σινγκλ μέσα από το EP και γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε περισσότερες από 30 χώρες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κατάφερε να μείνει 19 εβδομάδες στην κορυφή του αυστραλιανού chart, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε ο Ed Sheeran με την παγκόσμια επιτυχία του «Shape of You».

Η Tones and I καταφέρνει με αυτό τον τρόπο να ενταχθεί στο πολυπόθητο κλαμπ του ενός δισεκατομμυρίου στο YouTube, στο οποίο μέχρι σήμερα είχαν το προνόμιο να βρεθούν μόνο τρεις Αυστραλοί καλλιτέχνες, ο Gotye (με το «Somebody That I Used To Know»), η Sia (με περισσότερα από ένα βίντεο κλιπ της), και η Iggy Azalea (για τη συνεργασία της με την Ariana Grande).

Άλλα τραγούδια που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου σε προβολές, είναι φυσικά το «Despacito» των Luis Fonsi & Daddy Yankee, το «Shape Of You» του Ed Sheeran και το «Hello» της Adele!

Όπως έχει ήδη ομολογήσει η Watson, χάρη στο ντεμπούτο σινγκλ της έχει καταφέρει σε λίγους μόνο μήνες να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της και να μεταμορφωθεί από ένα κορίτσι που έπαιζε μουσική στους δρόμους του Byron Bay, σε έναν παγκοσμίου φήμης αστέρα της μουσικής βιομηχανίας.

Το «Dance Monkey» έγινε Νο. 1 επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έσπασε κάθε ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του ARIA Singles Chart, και τον περασμένο Φεβρουάριο κατάφερε να ενταχθεί στη λίστα του APRA AMCOS' 1 δισ. Streams.

Το πρώτο άλμπουμ της Tones αναμένεται να κυκλοφορήσει πάντως τον Αύγουστο, και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα περιλαμβάνει μια συνεργασία με τον Αμερικανό συνθέτη και τραγουδιστή της ραπ, Macklemore.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker