kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ο Eminem σε καλεί να επικοινωνήσεις μαζί του στο τηλέφωνο

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια πρωτότυπη ιδέα για να επικοινωνήσει με τους οπαδούς του είχε ο Eminem, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά.

Ο Αμερικανός ράπερ δημοσίευσε έναν αριθμό τηλεφώνου, καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να στείλουν το γραπτό τους μήνυμα, υποσχόμενος ότι θα τους απαντήσει αυτοπροσώπως και μάλιστα σύντομα.

Ο Eminem επικαλέστηκε τον «Stan», τον χαρακτήρα που αναφέρεται στο ομώνυμο τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2000 με τη συνεργασία της Dido και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Το τραγούδι αφηγείται την ιστορία ενός ατόμου με το όνομα Stanley «Stan» Mitchell, που ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Eminem. Σύμφωνα με τους στίχους, ο Stan στέλνει μια σειρά από γράμματα στον Eminem, αναμένοντας μάταια μια απάντηση από τον καλλιτέχνη. Καθώς εξελίσσεται το τραγούδι, ο Stan γίνεται όλο και πιο εμμονικός και πιο θυμωμένος.

Χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα του Stan, o Eminem έγραψε στο Twitter: «Αγαπητέ Stan, ήθελα να σου γράψω νωρίτερα αλλά ήμουν πολύ απασχολημένος. Στείλε μου μήνυμα, και θα σου απαντήσω».

Ο Eminem συμπλήρωσε την ανάρτηση στο λογαριασμό του παραθέτοντας έναν αριθμό τηλεφώνου, παράλληλα με το βίντεο κλιπ του εμβληματικού σινγκλ.

Η ανάρτηση του Marshall Mathers, ή αλλιώς «Eminem» παραπέμπει με διαδικτυακό σύνδεσμο στα στοιχεία επικοινωνίας του ράπερ ώστε όποιος από τους οπαδούς το επιλέξει μπορεί να στείλει το μήνυμά του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker