kiss-logo
Now playingLOVE THE WAY YOU LIE EMINEM FEAT. RIHANNA
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Η Sia υιοθέτησε δύο αγόρια από ίδρυμα αναδοχής

«Για την ακρίβεια υιοθέτησα δυο αγόρια πέρυσι. Και οι δυο είναι τώρα 19 ετών και τους αγαπώ πολύ»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Sia υιοθέτησε πριν από μερικούς μήνες δύο αγόρια που βρίσκονται σε εφηβική ηλικία.

Την είδηση αποκάλυψε η Αυστραλή τραγουδίστρια στην εκπομπή The Morning Mash Up του SiriusXM Radio, που μεταδίδεται μέσω δορυφόρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Sia εμφανίστηκε σε μια αποκλειστική συνέντευξη μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και δήλωσε μεταξύ άλλων ευτυχής που είναι πια ανάδοχη μητέρα δυο αγοριών, για τα οποία όπως είπε υπήρχε υπαρκτός κίνδυνος να μείνουν χωρίς θετούς γονείς λόγω του ηλικιακού περιορισμού.

Αφού αναφέρθηκαν στην υγειονομική κρίση και την περίοδο του lockdown, ο παρουσιαστής Stanley T., ζήτησε από την ηλικίας 44 ετών τραγουδοποιό να επιβεβαιώσει εάν είχε υιοθετήσει έναν γιο πέρυσι.

«Είναι αλήθεια» απάντησε η Sia. «Για την ακρίβεια υιοθέτησα δυο αγόρια πέρυσι. Και οι δυο είναι τώρα 19 ετών... και τους αγαπώ πολύ».

Όπως εξήγησε η Sia: «Ήταν 18 ετών όταν τους υιοθέτησα. Αν περνούσε ένας χρόνος ακόμα θα έπρεπε να αποκλειστούν από το σύστημα ανάδοχης φροντίδας».

Σύμφωνα τις υπηρεσίες ανάδοχης φροντίδας και παιδικής πρόνοιας, όταν ένας νέος συμπληρώσει τα 18 ή 21 χρόνια χωρίς μια ανάδοχη οικογένεια, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να ολοκληρωθεί η διαδικασία και γιγαντώνονται τα εμπόδια προς την ευημερία και τη μελλοντική ευτυχία των νέων παιδιών. "

Η Sia είχε αναφέρει την υιοθεσία ενός αγοριού για πρώτη φορά τον Ιανουάριο σε μια άλλη συνέντευξη για το περιοδικό GQ, όταν είχε μεταξύ άλλων δηλώσει γοητευμένη από τον Diplo, αλλά όπως είχε συμπληρώσει είχε μόλις υιοθετήσει ένα αγόρι και δεν είχε καθόλου χρόνο για σχέσεις.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker