kiss-logo
Now playingONLY GIRL (IN THE WORLD) RIHANNA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

O Βryan Adams αποδίδει στις νυχτερίδες την πανδημία του κορονοϊού

«Το μήνυμά μου σε αυτούς εκτός από ευχαριστώ πολύ είναι, ας γίνουμε vegan»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Bryan Adams συντάσσεται με τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η πανδημία του Covid-19 ξεκίνησε και εξαπλώθηκε λόγω της κατανάλωσης μολυσμένων νυχτερίδων σε κάποια περιοχή της Ασίας.

Ο Καναδός τραγουδοποιός και φανατικός vegan, ήταν πολύ αποκαλυπτικός σε σχέση με τη θεωρία που υποστηρίζει, με ανάρτησή του στα social media.

Η εξάπλωση του κορονοϊού στις περισσότερες χώρες του κόσμου μοιραία άλλαξε τα δεδομένα και οδήγησε σε αναστολή σχεδόν κάθε προγραμματισμένης εκδήλωσης που συνεπαγόταν τη συνάθροιση πολλών ανθρώπων στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με τον παλαιότερο ανακοινωμένο προγραμματισμό, ο Bryan Adams θα ξεκινούσε τη Δευτέρα μια σειρά εμφανίσεων, με αφετηρία από το περίφημο Royal Albert Hall του Λονδίνου, όμως λόγω του κορονοϊού όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες αναβλήθηκαν επ' αόριστον.

«Χάρη στην κατανάλωση νυχτερίδων και την πώληση ζώων για κατανάλωση σε ανοικτές αγορές, χάρη σε κάποιους άπληστους ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται πλέον σε κατάσταση αναμονής» ανέφερε ο Adams μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram.

«Το μήνυμά μου σε αυτούς εκτός από ευχαριστώ πολύ είναι, ας γίνουμε vegan» σχολίασε επίσης στον λογαριασμό του, με δηκτικό τρόπο.

Το μήνυμα του Καναδού ρόκερ ολοκληρώνεται ως εξής: «Προς όλους τους ανθρώπους που αναπολούν τις συναυλίες μας, εύχομαι να μπορούσα να βρεθώ εκεί όσο δε φαντάζεστε. Ήταν πολύ ωραία η περίοδος που ήμουν σε απομόνωση με τα παιδιά και την οικογένειά μου, αλλά μου λείπει η άλλη οικογένειά μου, η μπάντα μου, οι τεχνικοί και οι πιστοί οπαδοί μου. Προσέχετε τον εαυτό σας και ελπίζουμε να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά στο δρόμο για περιοδεία σύντομα. Στο μεταξύ, θα ετοιμάσω για εσάς ένα μικρο απόσπασμα από κάθε άλμπουμ, όπως θα κάναμε στις προγραμματισμένες συναυλίες μας».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σίγουρα δεν υπάρχουν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη θεωρία ότι ο Covid-19 προήλθε από τις συγκεκριμένες ελεύθερες αγορές τροφίμων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker