kiss-logo
Now playingMAD ABOUT YOU HOOVERPHONIC
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Με ένα δυναμικό soundtrack επιστρέφουν οι Daft Punk

Με τη μουσική ενός ακόμα soundtrack πρόκειται να συνδέσουν το όνομά τους οι Daft Punk...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με τη μουσική ενός ακόμα soundtrack πρόκειται να συνδέσουν το όνομά τους οι Daft Punk, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό το συγκρότημα των δυο Γάλλων μουσικών θα αναλάβει να ντύσει ηχητικά τη νέα ταινία του Dario Argento.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης cult ταινιών τρόμου, αποκάλυψε την επικείμενη συνεργασία με πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με τον «Master of Horror», οι Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter που αποτελούν το ντουέτο των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, υπογράφουν με τις νέες συνθέσεις τους το soundtrack της ταινίας.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Occhiali Νeri» και σύμφωνα με τον παραγωγό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, οι Daft Punk επικοινώνησαν μαζί του και δήλωσαν την επιθυμία τους για την επερχόμενη συνεργασία, ενώ όπως είπε σύντομα θα του στείλουν τα πρώτα τραγούδια που είναι ήδη έτοιμα.

Η πλοκή της ταινίας διαδραματίζεται στη Ρώμη και τα περίχωρα της πόλης και αφηγείται μια ιστορία μυστηρίου που επικεντρώνεται σε μια γυναίκα και ένα παιδί από την Κίνα. Η κόρη του Dario, Asia Argento συμμετέχει στο cast και σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Argento, οι δυο μουσικοί πρόκειται να ταξιδέψουν στο επόμενο διάστημα ώστε να συναντηθούν στην Ιταλική πρωτεύουσα για τα περαιτέρω.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Daft Punk συνθέτουν μουσική για το soundtrack μιας ταινίας, αφού το 2010 είχαν επιμεληθεί τη μουσική του sci-fi φιλμ «Tron: Legacy», ενώ το άλμπουμ τους «Discovery» του 2001 είχε χρησιμοποιηθεί ως soundtrack στην επίσης sci-fi ταινία κινουμένων σχεδίων «Interstella 5555».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker