kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Καλλιτέχνες τραγουδούν για την ανακούφιση από τον κορονοϊό

Living Room Concert For America: Μια πρωτοβουλία διάσημων αστέρων της μουσικής βιομηχανίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Living Room Concert For America»: Μια πρωτοβουλία διάσημων αστέρων της μουσικής βιομηχανίας για την ανακούφιση των συνεπειών από την εξάπλωση του κορονοϊού στην Αμερική.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο Elton John αναλαμβάνει το ρόλο του συντονιστή και του κεντρικού παρουσιαστή ενός all-star concert, στο οποίο θα συμμετάσχουν μερικοί από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εμφάνιση όλων των καλλιτεχνών εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης για την ενημέρωση των πολιτών και την ενθάρρυνση του μέτρου της «κοινωνικής αποστασιοποίησης».

Το γνωστό μέτρο «social distancing», που επιβάλει στον κάθε πολίτη να τηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τον διπλανό του θα τηρηθεί φυσικά και στη συγκεκριμένη συναυλία, που θα διεξαχθεί μέσω live streaming και ο κάθε καλλιτέχνης θα μπορεί να συμμετέχει ψηφιακά με τη συμβολή της τεχνολογίας από τον προσωπικό του χώρο.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους είναι η Billie Eilish, η Mariah Carey, η Alicia Keys, ο Joe Armstrong των Green Day και άλλοι.

Η συναυλία θα διαρκέσει μερικές ώρες και το πρόγραμμα θα μεταδοθεί στις 29 Μαρτίου σε όλη την Αμερική από το δίκτυο Fox και το iHeartRadio.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το μουσικό event: «Αποτελεί φόρο τιμής στους επαγγελματίες υγείας της πρώτης γραμμής και τους τοπικούς ήρωες που βοηθούν στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19».

Στη διάρκεια του iHeart Living Room Concert, οι θεατές και ακροατές θα ενθαρρύνονται να καταθέσουν τη δωρεά τους για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Feeding America και First Responders Children’s Foundation, που στηρίζουν εμπράκτως τα θύματα της πανδημίας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker