kiss-logo
Now playingHAPPY PHARRELL WILLIAMS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Bono γράφει νέο τραγούδι με αφορμή την παγκόσμια πανδημία...

Αυτό είναι το live-stream βίντεο του «Let Your Love Be Known»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο frontman των U2 αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το αποτέλεσμα της έμπνευσής του, ύστερα από μια μεγάλη αποχή, περίπου τριών ετών από τη δισκογραφία.

Ο Bono παρουσίασε το νέο τραγούδι που έγραψε, μέσω live-stream από τον επίσημο λογαριασμό των U2 στο Instagram.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα πριν από μια ώρα περίπου. Πείτε μου τι πιστεύετε γι' αυτό» έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής, συμπληρώνοντας ότι ο τίτλος του είναι «Let Your Love Be Known».

Ο Ιρλανδός τραγουδοποιός δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την παγκόσμια κρίση που έχει φέρει η εμφάνιση του κορονοϊού, οπότε αφιέρωσε τη νέα του σύνθεση στους Ιταλούς, τους Ιρλανδούς και όλους όσους δίνουν τη δική τους μάχη από όποια θέση και αν βρίσκονται.

Το νέο τραγούδι κυκλοφόρησε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ημέρα που γιορτάζεται παραδοσιακά από τους απανταχού Ιρλανδούς, που ωστόσο δεν μπόρεσαν να απολαύσουν φέτος λόγω των μέτρων προφύλαξης και αποφυγής των συναθροίσεων.

Ο Bono ερμήνευσε a capella το τραγούδι, συνοδεύοντας την ανάρτηση του βίντεο με τη λεζάντα: «Για τους Ιταλούς που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το τραγούδι, για τους Ιρλανδούς, για όλους όσους βρίσκονται αυτή την St. Patrick's Day σε μια δύσκολη θέση αλλά εξακολουθούν να τραγουδούν. Για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλους όσους δίνουν τον αγώνα τους από την πρώτη γραμμή, για εσάς τραγουδάμε».

Το νέο τραγούδι γράφτηκε σε διάστημα μιας ώρας όπως αναφέρει ο δημιουργός του, που φρόντισε να το αναρτήσει επίσης σε όλα τα social media των U2.

Αυτό είναι το live-stream βίντεο του «Let Your Love Be Known»:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker