kiss-logo
Now playingCAN'T FIGHT THE MOONLIGHT LeANN RIMES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Amy Winehouse τιμήθηκε από το Music Walk of Fame

Η Amy Winehouse τιμήθηκε για τη συμβολή της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Amy Winehouse τιμήθηκε για τη συμβολή της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Το έργο της ερμηνεύτριας που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011 στην ηλικία των 27 ετών, συνεχίζει να συγκινεί και να αγγίζει τους απανταχού μουσικόφιλους χάρη στο ιδιαίτερο και προσωπικό του αποτύπωμα.

H Amy Winehouse συνέδεσε το όνομά της με τη συνοικία του Camden στο βόρειο Λονδίνο όσο λίγοι από τους σύγχρονους καλλιτέχνες. Σήμερα ανακοινώθηκε το όνομα της Amy Winehouse ως το νέο τιμώμενο πρόσωπο του Music Walk of Fame.

Το πρώτο Music Walk of Fame βρίσκεται στην περιοχή Camden και κυριολεκτικά αποτυπώνει σε πέτρα τα ονόματα καλλιτεχνών που άφησαν το στίγμα τους στον κόσμο της μουσικής. Στον ειδικό χώρο που λειτουργεί και ως μουσείο, μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με αντικείμενα από την προσωπική συλλογή των βραβευμένων καλλιτεχνών και να απολαύσει τα πιο χαρακτηριστικά τους τραγούδια με ιδανικές συνθήκες ήχου.

Οι γονείς της Amy, ο Mitch και η Janis Winehouse, παραβρέθηκαν στην τελετή αναγνώρισης, που όπως είπαν αποτελεί μεγάλη τιμή για την κόρη τους.
Ο Mitch δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για το αγαπημένο μας κορίτσι. Είναι δυστυχώς μια υπενθύμιση ότι δεν είναι πλέον μαζί μας φυσικά, αλλά είναι σίγουρα μαζί μας πνευματικά. Το Camden Town ήταν η ζωή της. Ήταν ο τόπος που έζησε και αγάπησε όσο τίποτα».

Όπως συμπλήρωσε ο Mitch Winehouse: «Την ίδια περίοδο που βρισκόταν στο Νο.1 στα chart όλου του κόσμου, μπορούσες να τη δεις να πίνει μπίρες στην pub The Dublin Castle ή στο Hawley Arms. Το 2008, το ίδιο βράδυ που η Amy κέρδισε πέντε βραβεία Γκράμι ακούσαμε στις ειδήσεις ότι κάηκε η περιοχή των στάβλων. Η πρώτη σκέψη της Amy δεν ήταν τα πέντε Grammy, αλλά το αγαπημένο της Camden. Τόσο πολύ αγαπούσε αυτό το μέρος».

Η Amy είναι μεταξύ των τριών συνολικά καλλιτεχνών που έχουν τιμηθεί από το Music Walk of Fame. Οι Who βραβεύτηκαν πριν από ένα χρόνο, ενώ οι Madness ακολούθησαν πολύ πρόσφατα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker