kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Harry Styles

Ο Harry αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να έχει μια φυσιολογική ζωή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Καλεσμένος στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής «The Howard Stern Show» βρέθηκε ο Harry Styles, παραχωρώντας μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Styles μοιράστηκε με τους ακροατές της δημοφιλούς εκπομπής την τραυματική εμπειρία που βίωσε όντας αντιμέτωπος με ληστές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και μίλησε για τα δισκογραφικά του νέα. Δε δίστασε επίσης να περιγράψει τις φιλοδοξίες και κυρίως τις προσδοκίες του σε προσωπικό επίπεδο.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο νεαρός τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τη συμμετοχή του στο βρετανικό X-Factor, ανυπομονεί να βιώσει μια φυσιολογική σχέση, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά του.

Απαντώντας στην ερώτηση του Stern για το αν ένας γάμος περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδιά του, ο Styles δήλωσε: «Ναι, θα ήθελα να συμβεί, είναι σίγουρα αυτό που θέλω να κάνω. Είναι βέβαια ένα ζήτημα ισορροπίας, διότι θέλεις φυσικά να έχεις μια φυσιολογική πορεία στη σχέση σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να την προφυλάξεις. Ένα ζευγάρι θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να περάσει αρκετό χρόνο μαζί, ώστε να έχει γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλο πριν βρεθούν αντιμέτωποι με τα υπόλοιπα θέματα».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Harry Styles είναι έτοιμος για την επόμενη περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία τον επόμενο μήνα.

Ενώ βρισκόταν στο στούντιο του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού SiriusXM, ο Harry Styles δεν έχασε την ευκαιρία να ερμηνεύσει ζωντανά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παρέα με τους μουσικούς του μια από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του Peter Gabriel.

Ο Styles μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «Sledgehammer» που όπως είπε είναι «ένα από τα καλύτερα τραγούδια», ενώ όπως ανέφερε ένα μέρος του άλμπουμ του «Fine Line», έχει ηχογραφηθεί στην Αγγλία, στο στούντιο «Real World» του σπουδαίου Peter Gabriel.
 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker