kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Duffy αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα απαγωγής και βιασμού

«Μου πήρε χρόνο να συνέλθω. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το εκφράσω όλο αυτό»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σοκαρισμένη παρακολούθησε η μουσική και όχι μόνο κοινότητα, την αποκάλυψη που έκανε η Duffy, αναφορικά με την απουσία της από το προσκήνιο και τον πραγματικό λόγο που απείχε για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Η Duffy φαίνεται πως βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί την τραγική της εμπειρία και να αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα βιασμού από κάποιον που την κράτησε ναρκωμένη και σε ομηρία για μερικές μέρες.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Duffy αναφέρθηκε στα βασανιστήρια που βίωσε και που μοιραία οδήγησαν στην αποχή της από τα μουσικά πράγματα.

«Δεν είναι εύκολο να διανοηθείτε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω για όλα αυτά, με ποιο τρόπο θα τα εξέφραζα και πώς θα αισθανόμουν αργότερα. Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος βρήκε ένα τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου και τού τα είπα όλα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν ευγενικός και με έκανε να νιώσω αρκετά καλά ώστε να μιλήσω επιτέλους. Η αλήθεια είναι, και σας παρακαλώ πιστέψτε με, ότι είμαι ΟΚ και ασφαλής τώρα. Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν όμηρο για κάποιες ημέρες. Φυσικά επέζησα. Μου πήρε χρόνο να συνέλθω. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το εκφράσω όλο αυτό» αναφέρει η 35χρονη τραγουδίστρια από την Ουαλία, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Η Duffy, δηλώνει σήμερα ότι ύστερα από πολύ καιρό αισθάνεται ξανά ασφαλής και δυνατή ώστε να γνωστοποιήσει το τραγικό συμβάν, ζητώντας παράλληλα κάθε συμπαράσταση και σεβασμό της προσωπικής και οικογενειακής της ζωής.

Η τραγουδίστρια αρνήθηκε ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένο τόπο και χρόνο για όλα όσα εκμυστηρεύτηκε, δήλωσε όμως ότι στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα παραχωρήσει μια προφορική συνέντευξη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις θα χαρώ να απαντήσω σε αυτές με την προφορική συνέντευξη που θα ακολουθήσει, αν είναι εφικτό».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker