kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Sia είναι έτοιμη να επιστρέψει με μια ταινία και δυο νέα άλμπουμ

Τα δυο ολοκληρωμένα άλμπουμ είναι απλά «έτοιμα να κυκλοφορήσουν»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Sia Furler ενημερώνει τους καλούς της φίλους μέσα από το Twitter, σχετικά με τα σχέδιά της για το 2020.

Όπως λοιπόν γνωστοποίησε πρόσφατα η διάσημη τραγουδίστρια και στιχουργός από την Αυστραλία, είναι σε θέση να κυκλοφορήσει άμεσα όχι ένα, αλλά δυο νέα άλμπουμ.

Τα δυο αυτά ολοκληρωμένα άλμπουμ, σύμφωνα με την Sia είναι απλά «έτοιμα να κυκλοφορήσουν».

Όπως δηλώνει όμως, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την κυκλοφορία νέας μουσικής, όχι πριν την κυκλοφορία της ταινίας που ετοιμάζει, με τίτλο «Music».

«Έχω επικεντρωθεί στην ταινία μου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ, οπότε μόλις τελειώσουμε με τη διαφημιστική του καμπάνια θα είμαι σε θέση να προχωρήσω με το νέο μου άλμπουμ».

Όπως συμπληρώνει η Sia, δεν αποκλείεται ωστόσο να δημοσιεύσει νωρίτερα κάποια από τις συνθέσεις που έχει στο συρτάρι της ή μια άλλη συνεργασία, όπως για παράδειγμα μια guest εμφάνιση στο νέο άλμπουμ των superstar της K-pop, BTS, που έχει τίτλο «Map Of The Soul: 7’».

Η Sia ανακοίνωσε το «Music» το 2015 στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, και ήταν προγραμματισμένο αρχικά για να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2019, αλλά η πρωταγωνίστρια της ταινίας Kate Hudson, ανακοίνωσε στα τέλη του 2019 ότι το φιλμ θα προβληθεί μέσα στο 2020.

Η Hudson δήλωσε μάλιστα ότι ανυπομονεί να δει το φιλμ, αφού πιστεύει όπως είπε ότι «θα είναι πολύ ιδιαίτερο».

Το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ της Sia κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο «Everyday Is Christmas». Το 2018, η Sia σχημάτισε το συγκρότημα LSD μαζί με τον Αμερικανό παραγωγό και τραγουδιστή Diplo και τον Βρετανό ράπερ και παραγωγό Labrinth. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019, με τίτλο «Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker