kiss-logo
Now playingMARIA MARIA SANTANA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

H Mariah Carey χρειάστηκε 25 χρόνια για να φτάσει στην κορυφή

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο εορταστικό σινγκλ που κυριαρχεί στο Hot 100 Chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τον Αύγουστο του 1994 η Mariah Carey ηχογράφησε ένα από τα πιο αγαπημένα εορταστικά τραγούδια όλων των εποχών.

Το «All I Want for Christmas Is You», που κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου 1994 και περιλαμβάνεται στο θεματικό άλμπουμ της Mariah Carey «Merry Christmas», έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κλασικά τραγούδια των Χριστουγέννων και συνεχίζει να αυξάνει τη δημοτικότητά του κάθε εορταστική περίοδο.

Συμπληρώνοντας 25 χρόνια από την κυκλοφορία του, το «All I Want for Christmas Is You» κατακτά φέτος για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard Hot 100 Chart.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο εορταστικό σινγκλ που καταφέρνει να κυριαρχήσει στο Hot 100, ύστερα από το βραβευμένο με τρία Γκράμι «The Chipmunk Song», το οποίο κατείχε το ρεκόρ από το 1958 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα.

Το «All I Want for Christmas Is You» γίνεται με αυτό τον τρόπο το 19ο τραγούδι της Mariah Carey που φτάνει στην κορυφή του Billboard Hot 100, χαρίζοντας στη δημιουργό του άλλο ένα ρεκόρ, καθώς είναι η solo ερμηνεύτρια με τα περισσότερα Νο. 1 χιτ στην ιστορία του θεσμού.

Το εορταστικό άλμπουμ της Carey, έφτασε στο Top 10 του Hot 100 Chart στα τέλη του 2017, ενώ το 2018 κατάφερε ξανά να ανέβει μέχρι την τρίτη θέση του Chart.

Το «All I Want for Christmas Is You» είναι επίσης το εορταστικό τραγούδι με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker