kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Για πρώτη φορά στη σκηνή οι Eurythmics, ύστερα από πέντε χρόνια

Μαζί στη σκηνή βρέθηκαν τα δυο μέλη των Eurythmics, για φιλανθρωπικούς σκοπούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μαζί στη σκηνή βρέθηκαν τα δυο μέλη των Eurythmics, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το συγκρότημα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του φίλου και συναδέλφου τους Sting, δίνοντας το «παρών» στη σκηνή του All-Star Rainforest Fund Benefit Concert.

To Rainforest Foundation Fund είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που εργάζεται για τη διατήρηση του τροπικού δάσους και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των αυτόχθονων πληθυσμών που ζουν εκεί. Ιδρύθηκε το 1989 και ο Sting με τη σύζυγό του Trudie Styler συμμετείχαν στην ιδρυτική ομάδα. 

Στην 30η ετήσια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Beacon Theater της Νέας Υόρκης, συμμετείχε μεταξύ άλλων ο Bruce Springsteen, ο Sting, ο Bob Geldof, η Debbie Harry και φυσικά οι Eurythmics σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

To συγκρότημα της Annie Lennox και του Dave Stewart, είχε εμφανιστεί τελευταία φορά το 2014, στο Λος Άντζελες, στο πλαίσιο ενός tribute concert για τους Beatles.

Η πρόσφατη εμφάνιση των Eurythmics είναι ουσιαστικά η πρώτη για το συγκρότημα, που εμφανίζεται στη σκηνή ερμηνεύοντας τα τραγούδια του ύστερα από δέκα χρόνια. Η τελευταία φορά που ερμήνευσαν ζωντανά κάποια από τις επιτυχίες τους μαζί, ήταν το 2008 σε μια από τις τελετές ένταξης για το Music Hall of Fame της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Annie Lennox και ο Dave Stewart ερμήνευσαν τρεις από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, στη σκηνή του Beacon Theater: «Would I Lie to You?», «Here Comes the Rain Again» και φυσικά «Sweet Dreams (Are Made of This)».

Ύστερα από την εξαιρετική τους εμφάνιση, όλοι συμφώνησαν ότι είναι μάλλον καιρός για τους Eurythmics να διοργανώσουν μια νέα περιοδεία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker