kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

35 χρόνια γιορτάζει το Last Christmas με μια συλλεκτική έκδοση

Eπανέρχεται στη δισκογραφία ένα από τα πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης επανέρχεται στη δισκογραφία ένα από τα πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών.

Το «Last Christmas» των Wham! συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του και η ομάδα του George Michael βάζει τα δυνατά της ώστε το σινγκλ να καταφέρει αυτή τη φορά να κατακτήσει την κορυφή των chart.

Για να σηματοδοτήσει την 35η επέτειο του κλασικού πια θεματικού τραγουδιού, η ομάδα που εκπροσωπεί τα δικαιώματα του George Michael και των Wham!, επιστρέφουν αλλά όχι με μια απλή έκδοση. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό 7ιντσο δίσκο σε λευκό βινύλιο, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα στη μνήμη του George Michael, και θα απευθύνεται στους παλαιότερους αλλά και τους νέους φίλους του συγκροτήματος.

Η αναμνηστική επανέκδοση είναι πιστό αντίγραφο του πρωτότυπου και περιλαμβάνει ακριβώς όπως και η αρχική κυκλοφορία του 1984 το σινγκλ «Everything She Wants» στην ίδια πλευρά με το «Last Christmas».

Το συλλεκτικό βινύλιο θα διατίθεται από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, την ημέρα που θα ξεκινήσει και η καταγραφή για το Christmas Number 1 hit του 2019, και θα κοστίζει 8 λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Last Christmas» στην αρχική κυκλοφορία του είχε καταφέρει να φτάσει μόνο μέχρι τη θέση Νο. 2 του Official Singles Chart, ακριβώς πίσω από το επίσης θεματικό σινγκλ των Band Aid, «Do They Know It's Christmas» που είχε κυριαρχήσει σε όλα τα chart.

Ανάλογη είναι και η πορεία του επίσης αγαπημένου «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey, που παρά τη μεγάλη επιτυχία δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Official Singles Chart, και φέτος επανακυκλοφορεί σε μορφή βινυλίου και κασέτας, με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker