kiss-logo
Now playingFAME MODELS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Δυναμικά επιστρέφει στη δισκογραφία η Jennifer Lopez

Μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο, επιστρέφει στη δισκογραφία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο παγκοσμίως, η Jennifer Lopez, επιστρέφει στη δισκογραφία παρουσιάζοντας το νέο της σινγκλ «Baila Conmigo».

Η σύνθεση είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο τραγούδι που κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιούνιο, ως το αποτέλεσμα της συνεργασίας των παραγωγών από το Μεξικό Dayvi και Victor Cardenas. Το τραγούδι έχει ήδη γνωρίσει τεράστια επιτυχία μέσα από την πλατφόρμα του YouTube, καθώς έχει προσελκύσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις και 150 εκατομμύρια προβολές.

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το τραγούδι με νέους στίχους και ενορχήστρωση, προσθέτοντας μια ισχυρή ερμηνεία γεμάτη ζωντάνια και φέρνοντας τις Latin επιρροές της σε παγκόσμιο ακροατήριο.

Ο τίτλος του τραγουδιού αποδίδεται στα αγγλικά με τη φράση: «Dance With Me». Πρόκειται για ένα Ισπανόφωνο Dance/EDM τραγούδι, που προτρέπει τον κάθε ακροατή να μείνει στην παραλία, χορεύοντας μέχρι το ξημέρωμα.

Η νέα εκδοχή αναμένεται να γίνει μια από τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες των επόμενων μηνών.

Παρόλο που η Lopez δεν έχει επίσημα προσδιορίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου στούντιο άλμπουμ της, έχει ωστόσο αναφερθεί ανοικτά στην επερχόμενη κυκλοφορία που θα είναι αποκλειστικά στην ισπανική γλώσσα.

Η Jennifer Lopez, που πρόσφατα γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της, εμφανίζεται αυτή την περίοδο στη μεγάλη οθόνη, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Hustlers», αποσπώντας μάλιστα τις καλύτερες κριτικές, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 θα εμφανιστεί στη σκηνή του Super LIV Half Time Show, σε ένα πολυαναμενόμενο οπτικό και ακουστικό θέαμα, στο πλευρό της Shakira.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker