kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Με ένα χορευτικό άλμπουμ επιστρέφει ο Sam Smith

Είναι καιρός να αποτραβηχτώ από το ακουστικό, soulful ύφος της ποπ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο άλμπουμ βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του Sam Smith.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή του, ο 27χρονος τραγουδιστής και συνθέτης, έχει ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος από το υλικό που θα αποτελέσει το επόμενο στούντιο άλμπουμ του, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020.

Ο καλλιτέχνης, που ήρθε σε επαφή με τη δισκογραφία το 2012 για πρώτη φορά και κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας στη Μεγάλη Βρετανία, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Zach Sang Show» του Χόλιγουντ.

«Είναι καιρός να αποτραβηχτώ από το ακουστικό, soulful ύφος της ποπ, χρειάζομαι μερικά πιο χορευτικά τραγούδια για το νέο άλμπουμ μου», δήλωσε ο Smith, συμπληρώνοντας ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

«Το τελευταίο διάστημα φανέρωσα μια πλευρά του εαυτού μου που μέχρι σήμερα γνώριζε μόνο η οικογένεια και οι φίλοι μου. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το όνειρό μου και να πραγματοποιήσω αυτό που πάντα ονειρευόμουν αλλά φοβόμουν και που δεν είναι κάτι άλλο από την ποπ χορευτική μουσική».

Ύστερα από αυτό, όπως αναφέρει στον Zach Sang, ο Sam Smith επέστρεψε στο στούντιο, και άρχισε να γράφει τα νέα τραγούδια χωρίς να σταματήσει μέχρι σήμερα.

«Ήταν σαν ένα κύμα. Με παρέσυρε και από τότε δεν έχω σταματήσει να γράφω μουσική. Λατρεύω να ακούω τα τραγούδια μου πριν ακόμα κυκλοφορήσουν. Από την ημέρα της κυκλοφορίας και μετά, σταματώ να τα ακούω. Δε μου ανήκουν πια και σπάνια μου αρέσει ο ήχος της φωνής μου».

Αυτό που έχει σημασία πάντως, σύμφωνα με τον Smith, είναι πως: «Αισθάνομαι πάντα ειλικρινής για όσα έχω κάνει. Όμως τώρα, οι στίχοι και η μουσική με εκφράζουν περισσότερο, καθώς έχω αποκτήσει νέες εμπειρίες και αυτό αντικατοπτρίζεται στα συναισθήματα και στη μουσική μου».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker