kiss-logo
Now playingHOW YOU REMIND ME NICKELBACK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Rihanna κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με σπάνιο οπτικό υλικό

H Rihanna ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός αυτοβιογραφικού φωτογραφικού άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Rihanna ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός αυτοβιογραφικού φωτογραφικού άλμπουμ.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια, απευθυνόμενη πρώτα στους 76 περίπου εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε χρόνια για τη συλλογή και την ταξινόμηση του οπτικού υλικού, καθώς μερικές από τις φωτογραφίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά.

Το 504 σελίδων βιβλίο, θα περιλαμβάνει περισσότερες από χίλιες φωτογραφίες και άλλα σημαντικά εκθέματα, όπως 11 ένθετα, επτά σπάνιες κάρτες και μια μεγάλη αφίσα.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μια κανονική και τρεις limited edition εκδοχές. Η τιμή αγοράς τους θα είναι ανάλογη με τη σπανιότητα του περιεχομένου και θα κυμαίνεται από τα 150, στα 175 και στα 5.500 δολάρια αντίστοιχα για τις τρεις πρώτες κατηγορίες, ενώ η Ultra Luxury Supreme edition φαίνεται πως έχει ήδη εξαντληθεί από τις προπαραγγελίες.

Η εκδοχή των 175 δολαρίων θα διατίθεται από τις 10 Οκτωβρίου, ενώ η εκδοχή των 5.500$ θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 20 Νοεμβρίου.

Το φωτογραφικό υλικό του «The Rihanna Book» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, με εικόνες από την παιδική της ηλικία μέχρι και τις παγκόσμιες περιοδείες, τις σπάνιες οικογενειακές στιγμές και τα αποκλειστικά στιγμιότυπα με φίλους και συνεργάτες.

Με πρόσφατη ανακοίνωσή της άλλωστε, η Rihanna ευχαριστεί μέσω του Twitter όλους τους φωτογράφους και τους καλλιτέχνες που συνεισέφεραν στην πρώτη εκδοτική της απόπειρα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker