kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Κατέρριψε όλα τα ρεκόρ ο τρίτος κύκλος της σειράς Stranger Things

Η σειρά «Stranger Things» αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς κατάφερε να καταρρίψει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η σειρά «Stranger Things» αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς κατάφερε να καταρρίψει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ύστερα από αναμονή περίπου ενός έτους, η σειρά επέστρεψε με τον τρίτο κύκλο της στο Netflix, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 40 εκατομμύρια προβολές, στη διάρκεια μόνο των τεσσάρων πρώτων ημερών προβολής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συνδρομητικό κανάλι την αμερικανική τηλεοπτική σειρά έχουν δει 18 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολό της, αφού πρόλαβαν ήδη να παρακολουθήσουν και τα οκτώ επεισόδια του τρίτου κύκλου.

Στο παρελθόν, το «Bird Box» κατείχε την πρώτη θέση σε ποσοστό προβολών, με 80 εκατομμύρια τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει την ταινία θρίλερ στη διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, ενώ η σειρά «Umbrella Academy» είχε προσελκύσει 45 εκατομμύρια τηλεθεατές στη διάρκεια μόνο του πρώτου μήνα προβολής.

Το συνδρομητικό κανάλι καταφέρνει τώρα να δημιουργήσει νέο ρεκόρ, αφού το «Stranger Things 3» φαίνεται να τα καταφέρνει εξίσου καλά σε πολύ συντομότερο διάστημα.

Το κανάλι ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι προσμετρά στις έγκυρες προβολές μόνο εκείνες κατά τις οποίες οι θεατές έχουν παρακολουθήσει περισσότερο από το 70% του συνόλου ενός επεισοδίου ή μιας ταινίας.

Μέχρι πρόσφατα, η δραματική σειρά «When They See Us» κατείχε τον τίτλο της σειράς με τις περισσότερες προβολές στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Netflix, όταν όμως η εταιρία κατέγραφε με διαφορετικό τρόπο τον αριθμό των προβολών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker